This version of the page http://lis.gov.ua/enterprise.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-27. The original page over time could change.
Лисичанский городской совет - Субъектам хозяйствования

31 серпня виставка товаровиробників "Слобожанщина-2017"

31 серпня о 10.00 на центральній площі міста Старобільська розпочне свою роботу міжрайонна виставка товаровиробників «Слобожанщина-2017», присвячена Дню підприємця.

Вложения:
Slobozhanshchina_2017.doc[Згода та заява на участь у виставці]41 Kb

Подробнее...

Щодо проведення торгової місії до Республіки Індія

Лисичанська міська рада інформує про те, що Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку 11-17 вересня поточного року заплановано проведення торгової місії до Республіки Індія (м. Нью-Делі, м. Мумбай).

Подробнее...

Запрошуємо відвідати виставку CXID-EXPO-2017 у місті Києві

До уваги суб’єктів господарювання!

12-13 вересня 2017 року у м. Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська, 33) проходитиме CXID-EXPO-2017. Організаторами заходу виступають Програма розвитку ООН (ПРООН), Луганська та Донецька обласні державні адміністрації, Торгово-промислова палата України та Агенції регіонального розвитку Луганської та Донецької областей.

Подробнее...

Запрошуємо відвідати XVIII Міжнародну виставку-ярмарок туристичного бізнесу

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації повідомляє, що 18-20 жовтня відбудеться XVIII Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності (надалі — Форум).

Подробнее...

13-17 листопада - продуктова виставка FHC China

Офіс з просування експорту спільно з Київською торгово-промисловою палатою запрошують українських виробників в експортній категорії «готові продукти харчування та напої» (Food & Beverages) до участі в Українській торговій місії до Китайської Народної Республіки в рамках проведення продуктової виставки FHC China, яка відбудеться з 13 по 17 листопада 2017 року в Shanghai New International Expo Centre (SNIEC), м. Шанхай.

Подробнее...

Розвиток експортної діяльності агровиробників області

З метою активізації та розвитку експортної діяльності агровиробників області, сприяння пошуку закордонних торговельних партнерів та нових ринків збуту в країнах ЄС повідомляємо.

У 2016 році за сприяння Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини на порталі «Агроторгівля України» (http://agritrade-ukraine.com/ua/) створено Центр підтримки експорту (далі — ЦПЕ).

Подробнее...

До уваги підприємців міста

Луганська обласна державна адміністрація повідомляє про початок розробки проекту Регіональної цільової програми «Розвиток та підтримка малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2018-2019 роки».

Основні напрямки реалізації заходів Програми є:

  • — реалізація державної регуляторної політики у сфері підприємництва;
  • — фінансово-кредитна підтримка;
  • — ресурсна, інформаційна та консультаційна підтримка;

    Подробнее...

Про програму ЄС підтримки малого та серед нього бізнесу "COSME 2014-2020"

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації повідомляє, що в рамках Програми Європейського Союзу (ЄС) «Еразмус для молодих підприємців» (Erasmus for Young Entrepreneurs), яка є частиною Програми ЄС «Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) 2014—2020рр.», існує можливість обміну досвідом між суб’єктами підприємницької діяльності країн ЄС, у тому числі і для українських підприємців, шляхом організації відрядження підприємця, який здійснює підприємницьку діяльність до 3-х років, до країни підприємця-господаря строком від 1 до 6 місяців.

Подробнее...

Туристична виставка "Харківщина: туристичні відкриття"

З метою сприяння розвитку туристичної галузі, стимулювання створення та просування якісного вітчизняного туристичного продукту, а також популяризації активного відпочинку серед широких верств населення, Харківською обласною державною адміністрацією планується проведення туристичної виставки «Харківщина: туристичні відкриття», яка працюватиме у м. Харків 2 червня з 10:00 по 18:00 по вул. Академіка Павлова, 271 в презентаційно-виставковому центрі «РАДМИР ЕКСПОХОЛЛ».

Подробнее...

Туристичний фестиваль-ярмарок "Запоріжжя - місце щастя"

За підтримки Запорізької обласної державної адміністрації у місті Запоріжжі, 22 квітня о 10:00 на каскаді фонтанів «Райдуга», відбудеться туристичний фестиваль-ярмарок «Запоріжжя — місце щастя» спільно з виконавчим комітетом Запорізької міськради та ГО «Запорізька обласна туристична асоціація».

Подробнее...

Еще статьи...

  1. До уваги!
  2. До уваги зацікавлених осіб!
  3. "Енергія майбутнього"
  4. До уваги суб'єктів малого та середнього підприємництва