This version of the page http://www.ukrsibbank.com/news/ukrsibbank-opora-msb/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
UKRSIBBANK – опора МСБ
 

UKRSIBBANK – опора МСБ


11.04.2017


UKRSIBBANK BNP Paribas Group посів третє місце у рейтингу «Опора СМБ» за досягнення у сфері кредитування та обслуговування малого та середнього бізнесу, за версією всеукраїнського видання «.Бізнес» у  рамках спецпроекту «Фінансовий Оскар», який проходить вже 20 років.


Минулого року банк збільшив обсяги кредитування МСБ у 1,5 рази, говориться у статті видання. До цього банк акцентував увагу на надійності та якості сервісів.


«Малий та середній бізнес створює багато робочих місць, стимулює розвиток економіки країни і потребує додаткового фінансування. Сьогодні на ринку UKRSIBBANK пропонує найнижчу ставку по кредитуванню МСБ – 13,9% у гривнях. Більше того, для нових клієнтів у квітні та травні ми пропонуємо 13,4% у гривнях», - підкреслив Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.



> Возврат к списку