This version of the page http://www.ukrsibbank.com/news/thewishodyssey_bnpparibas/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
«ОДІССЕЯ ПОБАЖАНЬ» від BNP PARIBAS на підтримку екологічного проекту ICE MEMORY
 

«ОДІССЕЯ ПОБАЖАНЬ» від BNP PARIBAS на підтримку екологічного проекту ICE MEMORY


09.12.2016

Цього року Група BNP Paribas запрошує вас поринути в абсолютно новий досвід з підтримки важливого екологічного проекту ICE MEMORY.

Завдяки Фонду BNP Paribas, ми надаємо кожному можливість зробити свій внесок у боротьбу зі змінами клімату. Теплі побажання, які ви можете надіслати, допоможуть захистити пам’ять про клімат Землі для майбутніх поколінь.

Мета проекту ICE MEMORY – зібрати зразки з льодовиків, які знаходяться під найбільшою загрозою зникнення через потепління, провести їх аналіз і зберегти у архіві глобальної обсерваторії льодовиків на антарктичній станцій «Конкордія».

Група BNP Paribas зобов’язується за кожне надіслане побажання
пожертвувати 1 євро в проект ICE MEMORY.
1 надіслане побажання = 1 євро для проекту


Надішліть свої святкові побажання друзям та близьким на сайті www.thewishodyssey.bnpparibas

Ціль нашої кампанії «ОДІССЕЯ ПОБАЖАНЬ» – зібрати 20 000 євро, які допоможуть у фінансуванні другої місії буріння, що відбудеться навесні 2017 року на льодовику Іїмані в Болівії, а також підвищити рівень обізнаності з питання глобального потепління і наукових досліджень, які ведуться в цій сфері.


Цікаво:
проект ICE MEMORY, який розпочато влітку цього року з місії з первинного буріння на льодовику Коль дю Дом за участю французьких, російських та американських гляціологів, - це перша ініціатива, спрямована на збереження пам’яті про клімат нашої планети для майбутніх поколінь науковців.



Для довідки:


АТ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com / www.my.ukrsibbank.com) засновано у 1990 році у Харкові. За цей час банк пройшов стрімкий шлях від регіонального банку до національного лідера та члена однієї з найбільших світових банківських груп. Регіональна мережа налічує більше 400 відділень, банкоматна мережа – більше 1100 АТМ. UKRSIBBANK обслуговує більше 2,4 млн клієнтів.

З 2006 року основним партнером UKRSIBBANK є міжнародна фінансова група BNP Paribas. Інтеграція до групи компаній BNP Paribas відкрила УкрСиббанку нові можливості: причетність до світового бренду, використання прогресивного міжнародного досвіду та інтегрованої бізнес-моделі, перехід на нові стандарти менеджменту. Групі BNP Paribas належить 59,99% акцій UKRSIBBANK, 40% акцій володіє Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

АТ «УкрСиббанк» має банківську ліцензію НБУ № 75 від 05.10.2011 на право надання банківських послуг.


BNP Paribas (www.group.bnpparibas) - світовий лідер ринку фінансових послуг, найбільша міжнародна фінансова група з двохсотлітньою історією. Присутня у 75 країнах світу, налічує 189 тисяч працівників, обслуговує 27 млн клієнтів та 1 млн підприємців у 6800 відділеннях.

BNP Paribas посідає ключові позиції у двох основних напрямках діяльності: Роздрібні банківські послуги і Корпоративні та інвестиційні банківські послуги. У сфері роздрібних банківських послуг Група має 4 внутрішніх ринки: Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. Банк розвиває інтегровану бізнес-модель роздрібного бізнесу в Східній Європі, країнах Середземноморського басейну, Туреччині, а також має велику мережу банківських відділень на заході США. У сфері Корпоративних і інвестиційних банківських послуг та інвестиційних рішень BNP Paribas також займає провідні позиції в Європі, має міцне становище на ринках Південної та Північної Америки, а також стійкий динамічний бізнес в Азії.

Група BNP Paribas відзначена цілою плеядою престижних міжнародних нагород, серед яких титул «Найкращий банк світу (World's Best Bank)» від Euromoney Awards for Excellence 2016. 

 

Прес-служба АТ «УкрСиббанк»:

04070, Київ, вул. Андріївська 2/12, press@ukrsibbank.com

Ольга Клименко, +38 (044) 201 22 71, olha.v.klymenko@ukrsibbank.com




> Возврат к списку