This version of the page http://www.ukrsibbank.com/news/new-record-silver-coin/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
Новий рекорд «Срібної монетки»: 320 тисяч на освіту дітей з синдромом Дауна
 

Новий рекорд «Срібної монетки»: 320 тисяч на освіту дітей з синдромом Дауна


06.05.2015

За результатами акції «Срібна монетка», що закінчилася 30 квітня, силами клієнтів і співробітників УкрСиббанку вдалося зібрати 320 709,4 грн на потреби дітей з синдромом Дауна. Це абсолютний рекорд за 6 років спільної акції банку та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром».


Усі кошти, зібрані у межах проекту, буде спрямовано на підтримку процесу прийняття «сонячних» дітей до загальноосвітніх дошкільних закладів. Для цього необхідно створити освітню програму для педагогів по всій Україні, сформувати службу підтримки сімей, надавати послуги із раннього втручання із залученням спеціалістів (професійна психологічно-педагогічна підтримка на базі Центру раннього розвитку), провести регіональні навчальні семінари для батьків і спеціалістів, створити курс відеопідтримки для спеціалістів, які працюють з дітьми із синдромом Дауна.


«Приємно, що «Срібну монетку» підтримують як співробітники банку, так і клієнти. Від них часто можна почути слова вдячності за надану можливість долучитися до підтримки дітей із синдромом Дауна, – каже Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу УкрСиббанку BNP Paribas Group. – За результатами акції можна сказати, що благодійність стала справжнім трендом в Україні, адже незважаючи на непростий економічний час обсяги перерахованих на потреби «сонячних» дітей коштів щорічно ростуть».

 

Загальна сума пожертвуваних за шість років коштів перевищує 1,375 млн грн. У 2010 році гроші було витрачено на обладнання спеціалізованого Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна, у 2011 році – на розповсюдження спеціальних програм із розвитку мовлення та навчання читанню "See and Learn" («Дивись і навчайся»), у 2012 році – на спеціальні навчальні семінари для корекційних педагогів, логопедів, психологів і батьків дітей із синдромом Дауна у 5 регіонах України, у 2013 році – на комплексну діагностику та консультування дітей із синдромом Дауна та їхніх батьків з усіх регіонів України, друк рекомендацій для сімей, а також на проведення програм Центру раннього розвитку ВБО «Даун Синдром», у 2014 році – на психологічні консультації, терапевтичні батьківські групи, розробку і друк буклетів для пологових будинків, перинатальних центрів і жіночих консультацій, регіональні навчальні семінари для батьків і спеціалістів.





Для довідки: 

АТ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com) – зареєстроване 18 червня 1990 року, має банківську ліцензію №75 та Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій № 75, видані НБУ 05.10.2011 року. Станом на 31.03.2015 року: чисті активи – 34,697 млрд грн, капітал – 1,461 млрд грн, кредитно-інвестиційний портфель складає 21,088 млрд грн, кошти корпоративних клієнтів – 12,097 млрд грн, кошти фізичних осіб – 10,665 млрд грн, банк обслуговує понад 2,5 млн клієнтів. Регіональна мережа нараховує понад 450 відділень по всій Україні, банкоматна мережа – понад 1100 АТМ. Понад 84,99% акцій УкрСиббанку належить BNP Paribas Group, 15% акцій – ЄБРР.

BNP Paribas (www.bnpparibas.com) присутня у 75 країнах світу, нараховує близько 187 000 співробітників і обслуговує 27 мільйонів клієнтів і 1 мільйон підприємців у 6800 відділеннях. Будучи провідною групою в Єврозоні з консолідованим капіталом у 87,6 млн євро, BNP Paribas посідає ключові позиції у трьох основних напрямках діяльності: роздрібні банківські послуги, інвестиційні рішення, корпоративні та інвестиційні банківські послуги. У сфері роздрібних банківських послуг Група має 4 внутрішніх ринки: Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. Банк розвиває інтегровану бізнес-модель роздрібного бізнесу в Східній Європі, країнах Середземноморського басейну, Туреччині, а також має велику мережу банківських відділень на заході США. У сфері корпоративних та інвестиційних банківських послуг та інвестиційних рішень BNP Paribas також посідає провідні позиції в Європі, має міцний стан на ринках Південної та Північної Америки, а також стійкий динамічний бізнес в Азії. BNP Paribas – банківський бренд №1 в Європі за версією Brand Finance Banking у 2014 році. 


Прес-служба УкрСиббанку: +38 044 201 22 71

Олександр Шевченко oleksandr.shevchenko@ukrsibbank.com

Євгенія Тичинська yevheniia.tychynska@ukrsibbank.com




> Возврат к списку