This version of the page http://www.ukrsibbank.com/news/new-ratings-and-stability/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
Нові рейтинги, попередня стабільність
 

Нові рейтинги, попередня стабільність


16.04.2015


УкрСиббанк прийняв рішення завершити співпрацю з рейтинговим агентством Fitch.


Дотримуючись стандартної бізнес-практики на українському ринку, УкрСиббанк вважає достатнім користуватись послугами українського рейтингового агентства, як робить більшість банків України, у тому числі й з іноземним капіталом.


Відзначимо, що рейтинг УкрСиббанку як частини найбільшої міжнародної групи BNP Paribas з одним із найвищих рейтингів у світі, обмежений суверенним рейтингом України, який у свою чергу, відображає підвищені ризики у зв’язку з поточною економічною та суспільно-політичною ситуацією у країні.


На 01.03.15 УкрСиббанк мав наступні міжнародні рейтинги, надані агентством Fitch:

Рейтинги в іноземній валюті

Рейтинг дефолту емітенту

(довгостроковий рейтинг)

CCC

Прогноз

Короткостроковий рейтинг

C

Підтримка

5

Рейтинг повернення активів

RR4

Рейтинги у національній валюті

Рейтинг дефолту емітенту

(довгостроковий рейтинг)

B-

Прогноз

Негативний

Рейтинги за національною шкалою

Довгостроковий рейтинг

AAA(ukr)

Прогноз

Стабільний


УкрСиббанк – частина міжнародної фінансової Групи  BNP Paribas, чиї рейтинги залишаються одними з найвищих у світі. Це відзначають як рейтингові агентства, так і міжнародні ЗМІ. За оцінками експертів, BNP Paribas – це сильна бізнес-модель, яка включає масштабну та успішну диверсифікацію бізнесу і сильну культуру ризик-менеджменту. В Україні рейтинг надійності BNP Paribas, материнської компанії УкрСиббанку, є найвищим серед всіх представлених гравців на банківському ринку.


Сьогодні рейтинги BNP Paribas наступні:

Рейтингове агентство

BNP Paribas

S&P

A+

Fitch

A+

Moody’s

A2


Для довідки:

АТ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com / www.my.ukrsibbank.com) – зареєстрований18 червня 1990 року. Банк має банківську ліцензію №75 та Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій № 75, видані НБУ 05.10.2011 року. Станом на 30.04.2014 р.: чисті активи – 23,990 млрд грн, капітал – 2,375 млрд грн, кредитно-інвестиційний портфель складає 16,635 млрд грн, кошти корпоративних клієнтів – 7,926 млрд грн, кошти фізичних осіб – 8,461 млрд грн. Регіональна мережа нараховує близько 500 відділень по всій Україні, банкоматна мережа – понад 1300 АТМ. Понад 84.99% акцій УкрСиббанку належить BNP Paribas Group, 15% акцій - ЄБРР. 

 

BNP Paribas (www.bnpparibas.com) присутня в майже 80 країнах світу і нараховує близько 190 000 співробітників. BNP Paribas посідає ключові позиції у трьох основних напрямках діяльності: роздрібні банківські послуги, інвестиційні рішення, корпоративні та інвестиційні банківські послуги. У сфері роздрібних банківських послуг Група має 4 внутрішніх ринки: Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. Банк розвиває інтегровану бізнес-модель роздрібного бізнесу в Східній Європі, країнах Середземноморського басейну, Туреччині, а також має велику мережу банківських відділень на заході США. У сфері корпоративних та інвестиційних банківських послуг та інвестиційних рішень BNP Paribas також посідає провідні позиції в Європі, має міцний стан на ринках Південної та Північної Америки, а також стійкий динамічний бізнес в Азії.

 

Прес-служба АТ «УкрСиббанк»:

 

Тетяна Шикерява +38(044 ) 201 22 71 tetiana.shykeriava@ukrsibbank.com

Олександр Шевченко  +38 (044) 201 22 71 oleksandr.shevchenko@ukrsibbank.com

 

 



> Возврат к списку