This version of the page http://www.ukrsibbank.com/news/ace_manager_tret_y_set/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
Ace Manager - Третій сет
 

Ace Manager - Третій сет


09.11.2010

Третій рік поспіль BNP Paribas проводить on-line змагання Ace Manager серед студентів вузів по всьому світу*. Гра, розроблена співробітниками BNP Paribas, є частиною стратегії просування бренду та створення іміджу одного з кращих роботодавців у світі. Для участі у грі необхідно зареєструватися на сайті acemanager.bnpparibas.com.


Змагання буде проходити у вигаданому місті Universe City. Студентам необхідно організувати новий тенісний турнір Великого шолома. Це масштабна спортивна подія покладе початок низки нових проектів, спрямованих на сталий розвиток і перетворення Universe City у світову столицю тенісу.

Команди, які складаються з трьох осіб, повинні будуть впоратися з завданнями, пов'язаними з основними напрямками діяльності BNP Paribas: роздрібний бізнес, управління активами, комерційний і інвестиційний бізнес, а також з функціями у сферах трудових ресурсів, корпоративної філантропії, маркетингу і комунікацій.

Перший етап гри пройде з 15 лютого по 15 березня 2011 року на сайті acemanager.bnpparibas.com. Фінал - вирішальне випробування серед п'яти кращих команд перед експертним жюрі, що складається з викладачів вузів-учасників та топ-менеджерів BNP Paribas, пройде у квітні 2011 у Парижі.

Усі фіналісти отримають квитки на тенісні турніри, зможуть пройти стажування в BNP Paribas, а також будуть нагороджені грошовими призами: перше місце €9000, друге - €3000, третє - €1500.

З метою підвищення іміджу серед найкращих університетів і навчальних закладів світу використовуються зв'язки зі світом тенісу, з яким найчастіше асоціюється бренд BNP Paribas завдяки 37-ми річному досвіду міжнародних спонсорських програм.

Група веде активну рекрутингову політику та пропонує широкі можливості просування кар'єрними сходами. Більше 60% персоналу і клієнтів BNP Paribas знаходяться за межами Франції. Група працює у 84 країнах і шукає персонал по всьому світу. У 2011 році BNP Paribas планує прийняти на роботу близько 15 000 нових співробітників, 3 000 з яких - у Франції.

Зазначимо, що у попередньому етапі Ace Manager брало участь більше 8 000 студентів зі 100 країн світу, більше мільйона ознайомилося з брендом BNP Paribas, більше 200 000 користувачів відвідало інтернет-сторінку змагання Ace Manager, а тематичне співтовариство на Facebook налічує понад 2 000 фанів.
facebook.com/BNPParibas.AceManager



_____________________
*Студенти вищих навчальних закладів, що навчаються за програмою «бакалавр» і «магістр», вік до 26 років.





Для довідки:

BNP Paribas як роботодавець
Щороку BNP Paribas проводить пошук нових талантів. У 2009 році Група BNP Paribas прийняла на роботу приблизно 15 000 чоловік по всьому світу, включаючи 3 000 чоловік у Франції. Перед офіційним працевлаштуванням BNP Paribas дає можливість сотням людей взяти участь у волонтерських програмах і надає більше 1 500 річних стажувань у Франції для випускників вузів. Група також активно впроваджує програми «Вчися, працюючи» і в цьому році приймає близько 1 200 осіб у рамках даних ініціатив. Більш детальна інформація на сайті: www.careers.bnpparibas.com

BNP Paribas (www.bnpparibas.com) – один з шести найсильніших банків світу* і найбільший банк в єврозоні за обсягами депозитів. Група представлена в більш ніж 80 країнах, число її співробітників перевищує 200 000 людей, в тому числі 160 000 у Європі, що дає BNP Paribas право на звання європейського лідера на міжнародному ринку фінансових послуг. Банк посідає провідні позиції у трьох основних напрямках своєї діяльності: Роздрібний бізнес, Інвестиційні рішення, Корпоративний та Інвестиційний бізнес. Внутрішніми роздрібними ринками Групи є Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. На даний момент BNP Paribas розгортає інтегровану модель в регіоні Європи і Середземномор'я, а також має розвинену мережу в США. BNP Paribas Personal Finance є лідером у сфері споживчого кредитування на території Європи. За напрямками Інвестиційного бізнесу та інвестиційних рішень BNP Paribas також займає провідні позиції в Європі і має сильні динамічні представництва в Азії. 
*Рейтинг «АА» за версією рейтингового агентства «Standard & Poor's» - 3-є місце з 22.

 АТ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com) – зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 28 грудня 2009 року на здійснення банківських операцій. Станом на 01.10.2010 р.: чисті активи - 43,30 млрд грн., капітал - 5,11 млрд грн., кредитно-інвестиційний портфель складає 33,66 млрд грн., кошти корпоративних клієнтів - 8,58 млрд грн., кошти фізичних осіб - 12,12 млрд грн. Регіональна мережа нараховує більше 700 відділень по всій території України. 81,42% акцій «УкрСиббанку» належить BNP Paribas Group. Аудитори банку - міжнародна компанія ТОВ АФ «PriceWaterhouseCoopers (Аудит)» та аудиторська фірма ТОВ «Українська аудиторська служба»
 


Пресс-служба УкрСиббанка: +38 044 201 22 71
Татьяна Шикерявая T_shikerjavaja@ukrsibbank.com
Виктория Томин Viktorya.Tomin@ukrsibbank.com
Анастасия Сергиенко Anastasiia.Sergiienko@ukrsibbank.com


> Возврат к списку