Інформаційні заходи в Маріуполі від Представництва ЄС

15-16 грудня 2015 року в Маріуполі відбудеться низка заходів в рамках інформаційної кампанії «Ð‘удуймо Європу в Україні» від Представництва Європейського Союзу в Україні. Зокрема, в Інформаційному центрі ЄС, що діє на базі  ÐœÐ°Ñ€Ñ–упольського державного університету, відбудеться лекція-обговорення на тему енергозбереження. Учасники заходу дізнаються про групові та індивідуальні практики з енергозбереження, про найкращі європейські стратегії з підвищення енергоефективності з метою втілення і поширення цих ідей в Україні.

Усі охочі запрошуються:

Що?   Лекція-обговорення «Ð§Ð¾Ð¼Ñƒ гуртом тепліше і дешевше? Індивідуальні та групові практики з енергозбереження»

Коли?  15 грудня 2015 року, вівторок, з 16.00 до 18.00

Де?      Інформаційний центр ЄС, Маріупольський державний університет (пр-т Будівельників, 129, 2 поверх, аудиторія № 216)

Під час лекції-обговорення учасники дізнаються про те, як можна просувати питання ефективного використання енергії в своєму місті: індивідуально чи в групах, і чому робота в групах є результативнішою та довгостроковішою. Також, учасники дізнаються про європейські колективні стратегії роботи в питаннях енергоефективності та можливості їхнього застосування в Україні. Досвідом найкращих європейських та українських практик поділиться Андрій Зінченко, керівник освітніх проектів «Greencubator» – української мережі енергетичних інновацій.

Також, в Маріупольському державному університеті відбудеться лекція про освітні можливості та грантові програми на навчання і стажування від Європейського Союзу.

До участі у заходах Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

Події відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Ð‘удуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями щодо проведення акції звертайтесь до Ольги Гуртовенко, тел. +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua.

Tweet