This version of the page http://easysoft.ua/pro-kompaniyu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
перекази
з карти на карту

0 800 60 45 61

Стати партнером

Про компанію EasyPay

Система прийому платежів EasyPay працює на ринку України з 2007 р. EasyPay дозволяє клієнтам сплатити понад 1880 послуг готівкою в більш ніж 8550 терміналах по всій Україні та банківською карткою на онлайн-порталі www.easypay.ua. Ми одні із перших систем прийому платежів в Україні, що надали можливість використовувати електронний гаманець EasyPay.

Група компаній EasyPay

 

Бренд EasyPay - фінансово технологічна компанія, що має у своєму складі: ТОВ «Ізі Софт», ТОВ Фінансова компанія «Контрактовий Дім», ВПС «Фінансовий світ».

 

IT-компанія «EasySoft» забезпечує технологічну складову роботи процесингу та прийом платежів у відповідності до всіх стандартів безпеки та шифрування даних. Фінансова компанія «Контрактовий Дім» володіє ліцензією на переказ грошових коштів і є учасником внутрішньодержавної небанківської платіжної системи «Фінансовий Світ», зареєстрованої в НБУ.

 

Компанії забезпечують надійність та легітимність фінансових взаєморозрахунків із партнерами та контрагентами.

EasyPay готовий надати кожному користувачу зручний та доступний інструмент для здійснення будь-яких регулярних та необхідних платежів на адресу державних організацій, ЖКХ підприємств, операторів стільникового зв’язку, банків, інтернет-магазинів, систем грошових переказів.

Стати партнером

Компанії, які працюють під брендом "EasyPay", здійснюють свою діяльність виключно на підконтрольних Українській владі територіях

Для наших користувачів працює єдина цілодобова Служба Підтримки,

звернутися в яку можна за

Тел: 0 800 60 30 03 

email: call-center@easypay.ua