This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php?limitstart=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Публічна бібліотека імені Лесі Українки

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

До 95-річчя від дня народження Павла Глазового

Павло Прокопович Глазовий - легенда нашої літератури…

Його творчість дарувала й даруватиме людям радість і віру в кращу долю рідної України.

В. Євтушенко

 

23-08-2017 Нинішнього року 30 серпня виповнюється 95 років від дня народження патріарха українського гумору Павла Глазового. До цієї пам’ятної  дати у відділі абонемента відкрито книжкову виставку, яка знайомить користувачів бібліотеки з життєвим та творчим шляхом талановитої, закоханої в життя людини.

Виставка діятиме до 8 вересня.


З Днем Незалежності України

Дорогі друзі!

Щиросердно вітаємо Вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем Незалежності України.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.

Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.


Анонс! Запрошуємо на літературну годину до 95-річчя П.Глазового


До Дня Незалежності України

18-08-2017 Продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, 24 серпня 1991 року Верховна Рада Української Соціалістичної Республіки урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної Української держави. Відтоді наш народ відзначає державне свято – День Незалежності.

З цієї нагоди у відділі абонементу і читального залу бібліотеки оформлено книжкові виставки «Поступ Незалежності» та  «У боротьбі за Незалежність». З матеріалів, представлених тут, читач дізнається про яскраві віхи становлення нашої незалежності від часів козаччини і до сьогодення. Довго була в нарузі історія наша багата, доки воскресла воля і краща доля України. Цікаві популярні видання не залишать байдужими громадян, які прагнуть збагатити свої знання з історії України, стати справжніми її патріотами. Для ознайомлення з літературою  чекаємо на вас  до 3 вересня.


Більше статей...

  • Вітаємо з ювілеєм!
  • Ні! Я жива…
Powered by Web-It.kiev.ua