This version of the page http://kntu.net.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Головна - Херсонський національний технічний університет

Шановні абітурієнти!

Сьогодні перед вами постає дуже складне завдання – обрати майбутню професію. Цей вибір непростий і дуже відповідальний. Від вас залежить майбутній життєвий шлях, добробут і благополуччя вашої родини! Як відомо, професійна кар'єра розпочинається саме з вибору вищого навчального закладу. Впевнений ви вже змогли оцінити високий рівень нашого університету.

Професорсько- викладацький склад ХНТУ щиро запрошує на навчання талановитих, сміливих, ініціативних, молодих людей, які мають намір самостійно досягти успіху в своєму житті. В університеті створені всі умови для успішного навчання, гарного відпочинку, інтелектуального, фізичного і духовного розвитку.

Вибір за вами!

Зробіть його за допомогою Херсонського національного технічного університету!

З повагою,

Ректор ХНТУ, голова Ради ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, почесний громадянин м. Херсона

Бардачов Юрій Миколайович

 

Документи (доступ до публічної інформації)

Телефонний довідник ХНТУ

 
 

Особам з АР Крим або м.Севастополя, які виявили бажання проходити атестацію

«Подорожуємо по безвізу: запитання – відповідь» (інформаційний довідник)

 

Оголошення!

Наукові семінари, конференції

Конкурс на заміщення вакантних посад

До уваги студентів, які навчаються за державним замовленням!

 

Новини університету

23.08.2017

Шановні викладачі, співробітники та студенти ХНТУ!

Щиро вітаємо вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Детальніше...

23.08.2017

Вітання Ю.М. Бардачову від голови Херсонської обласної державної адміністрації А. Гордєєва

Шановний Юрію Миколайовичу! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України!

Детальніше...

14.08.2017

Вітаємо з ювілеєм!

Вельмишановний Іван Петрович, у цей урочистий день Вашого ювілею, прийміть найщириші вітання від усього трудового колективу нашого університету.

Детальніше...

11.08.2017

Колектив Херсонського національного технічного університету з глибокою жалобою повідомляє

що пішов з життя викладач кафедри ТММ, провідний фахівець університету, який на протязі багатьох років працював начальником навчального відділу та інших відповідальних посадах.

Детальніше...

11.08.2017

Міжнародна науково-практична конференція. «Проблеми та перспективи розвитку технічного регулювання у сферах виробництва, послуг і торгівлі згідно з вимогами ЄС»

Шановні колеги!

6-8 вересня 2017 року запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічного регулювання у сферах виробництва, послуг і торгівлі згідно з вимогами ЄС».

Детальніше...
Всі новини