This version of the page http://sitv.com.ua/pdtrimka_p/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-22. The original page over time could change.
Підтримка » SITV - Сумское интерактивное телевидение
Приєднуйтесь до нас в соц.мережах!
SITV
Приєднатись Приєднатись

НОВИНИ

ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Підтримка.Інтернет

Налаштування Інтернет-з'єднання:

  • для Windows XP
  • для Windows Vista
  • для Windows 7

Посібник по налаштуванню інтернета


Підтримка.Телебачення

Налаштування цифрового ТБ

Технічні особливості перегляду цифрових телеканалів тарифного пакету "Фристайл"

Технічні особливості перегляду цифрових телеканалів тарифного пакету "ЦИФРОВИЙ"

Підтримка.Загальні питання

З: Я бажаю підключитися до послуги Інтернет, Кабельне телебачення або Інтернет + Кабельне телебачення що мені необхідно для цього зробити?

В: Вам потрібно прийти/ зателефонувати в офіси, або залишити заявку на підключення до послуги сайті Компанії.  За наявності технічної можливості та розташування адреси в Зоні покриття Мережі Вас буде підключено до обраної послуги. Підключення проводиться в зручний для Вас час за вказаною адресою та за наявністю необхідних для підписання Договору документів: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, документи на квартиру (бажано). По закінченню підключення Ви повинні прийняти роботи, підписати наряд виконаних робіт та укласти з Компанією Договір про надання телекомунікаційних послуг. Оплата за виконані роботи з підключення та за використані матеріали вноситься згідно чинних умов оплати, а саме – при підключенні послуги Інтернет або Інтернет + Телебачення (тарифний план «Олінклюзив») – проплата здійснюється напред за один місяць відповідно обраного тарифу; при підключенні кабельного телебачення – необхідно здійснити проплату за прокладку кабеля та монтажні роботи  на території квартири абонента (якщо це Вам необхідно). Оплата за надання послуги  кабельного телебачення здійснюється до 20 числа кожного місяця, згідно надісланого Вам рахунку.

З: Які документи потрібно пред’явити для укладання Договору?

В: Фізичній особі для укладання Договору потрібно пред’явити: паспорт громадянина України або документ, що його замінює; ідентифікаційний номер, документи на квартиру (бажано)

З:  Я орендую квартиру. Чи можу я скористатися Вашими послугами?

В: Так, Ви можете укласти Договір на надання телекомунікаційних послуг послуг незалежно від місця реєстрації. Для цього Вам необхідно прийти в офіс з необхідними для укладання Договору документами та здійснити попередню оплату за 6 місяців (стосується кабельного телебачення. Оплата за інтернет та інтернет+кабельне телебачення здійснюється на загальних умовах)

З: Я їду у відпустку. Як тимчасово призупинити надання послуги?

В: Тимчасове призупинення надання послуг відноситься до часу відпусток, відряджень, інших можливих варіантів відсутності. Ви можете призупинити отримання послуг мережі на термін до 3-х місяців. При цьому невикористані Вами гроші переносяться на наступний робочий період. Вартість призупинення послуги -  2, 00 грн/місяць. Щоб призупинити послугу Вам потрібно в офісі Компанії написати заяву відповідної форми (при собі мати паспорт) та оплати заборгованості. Повторне підключення здійснюється за попередньою заявою в зручний для Вас час.

З: Я уклав Договір на себе. Хочу переоформити його на іншу людину. Що мені необхідно для цього зробити?

В: Переоформлення договору на іншу особу відбувається тільки в офісах компанії. При собі необхідно мати: Паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, документи на квартиру (бажано). Вартість переоформлення -  10, 00 грн

З: Мене відключили від послуги за борг. Як відбувається повторне підключення, та яку суму я маю сплатити?

В: Вам потрібно написати в офісі компанії заяву на повторне підключення та сплатити суму боргу та вартість повторного підключення згідно Прейскуранту (кабельне телебачення – 1, 00 грн, Інтернет або Інтернет+ телебачення -  1, 00 грн та авансовий платіж на 2 місяці)

З: Що таке «Білінг» і для чого він мені потрібен?

В: Білінг (сторінка статистики) – це автоматична система обліку трафіку кожного користувача, що знаходиться за адресою https://stat.sitv.com.ua та якою можна скористатися ввівши Ваш персональний логін та пароль. У програмі білінгу Ви можете  дізнатися інформацію про: Ваш тарифний пакет,  обсяг спожитих послуг та поточні залишки; історію Ваших платежів;  змінити тарифний пакет та  здійснити он-лайн оплату послуги. Інколи, при користуванні послугою Інтернет автоматично здійснюється посилання на сторінку статистики, що означає запит системи на здійснення Вами авторизації (введення логіну та паролю, наданих при оформленні Договору). Пройдіть авторизацію, зачекайте 5-7 хвилин (в цей час не відкривайте інші сайти) та продовжіть сеанс користування Інтернетом.

З: У мене швидкість з'єднання висока, але деякі сайти завантажуються дуже повільно.

В: Швидкість завантаження залежить не тільки від швидкості Вашого з'єднання з точкою входу в мережу Інтернет, але і від параметрів сайту, на який Ви прагнете увійти. Доступ до сайтів може бути обмеженим як з боку швидкості скачування, так і з боку кількості одночасно підключених відвідувачів.



СІТБ