Unsuport
+38 (032) 244 00 22
info
Фасади
Внутрішні роботи
Гіпсокартон

Вас вітає «Десятка»

— лідер з гуртового продажу будівельно-оздоблювальних матеріалів у Західній Україні

Компанія знаходиться на ринку вже протягом 10 років та зарекомендувала себе як надійний партнер не лише для будівельних компаній та гуртових магазинів, а і для мереж гіпермаркетів, таких як «Нова Лінія», «Практікер» та ін.

Сухі суміші+
Ізоляційні матеріали+
Оздоблювальні матеріали+
Підвісні стелі+
Грунтовки та захисні покриття+
Матеріали для будівництва+
Гіпсокартонні системи+
Лакофарбова продукція+
Ущільнювачі та клеї+

Статті

Мінеральна вата

Серед багатьох ідей щодо облаштування житла на одному з перших місць стоїть шумо- та теплоізоляція будівлі. Захист від холоду взимку та від спеки влітку, як правило вирішується за допомогою електроприборів, а от і звукоізоляцією набагато складніше – деколи здається, що сторонні звуки лунають зі всіх боків. Одночасно вирішити обидві ці...

Фарби в інтер’єрі

Ще кілька років тому думка про те, що під час ремонту доведеться фарбувати вікна, стіни, підлоги або радіатори опалення призводила до розпачу. Адже всім відомо, що таке неприємні та шкідливі випаровування та запахи фарб. Та й палітра фарб була не найкращою. Але ніщо не стоїть на місці, в тому числі і виробництво фарб.

Утеплення всередині приміщення.

Сьогодні, як ніколи раніше, стало актуальним питання утеплення помешкання. Якщо у вашій квартирі або будинку сиро і холодно, а за опалення ви сплачуєте шалені суми, то ця існує явна причина, через яку тепло не затримується у вашому домі. Найпростішою та логічною думкою у такому випадку стає утеплення стін.

Системи скріпленої теплоізоляції KREISEL

Компанія Kreisel розробила спеціальні комплексні системи скріпленої теплоізоляції TURBO, коли ззовні будівля утеплюється суцільним шаром піно полістирольних (TURBO-S) або мінераловатних (TURBO-W) теплоізоляційних плит, а потім для надання завершеного вигляду вкривається фінішними оздоблювальними матеріалами та декоративними штукатурка...