This version of the page http://nfp.gov.ua/news/1691.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-19. The original page over time could change.
Про скарги на фінансові установи - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
 Українська    Русский   English 

Національна комісія, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Лист Голові комісії

 

Інформація про роботу зі зверненнями громадян та юридичних осіб щодо дій страхових компаній

Нацкомфінпослуг оновлює інформацію про роботу зі зверненнями громадян та юридичних осіб щодо дій страхових компаній за період з 01.08.2016 по 31.01.2017  (надалі – Інформаційне повідомлення)

таблиця №1,  коментарі показників.

Крім цього, надається інформація про страхові компанії, у яких анульовані (відкликані) ліцензії на право здійснення діяльності з надання фінансових послуг, та/або страхові компанії, виключені з Державного реєстру фінансових установ, на дії яких  надходили звернення  таблиця №2.

До Нацкомфінпослуг за період з 01.08.2016 по 31.01.2017 надійшло 2351  звернення фізичних та юридичних осіб (враховуючи звернення народних депутатів України, листи Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, комітетів Верховної Ради України, міністерств та відомств тощо) з питань  страхової діяльності (далі – звернення), що на 343 звернення  більше,  ніж за аналогічний період.

Загальний обсяг виплат страхового відшкодування страховими компаніями, за результатами розгляду Нацкомфінпослуг звернень за зазначений період, становив 55,34 млн. грн.