This version of the page http://kntu.net.ua/index.php/ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-19. The original page over time could change.
Головна - Херсонський національний технічний університет

Шановні абітурієнти!

Сьогодні перед вами постає дуже складне завдання – обрати майбутню професію. Цей вибір непростий і дуже відповідальний. Від вас залежить майбутній життєвий шлях, добробут і благополуччя вашої родини! Як відомо, професійна кар'єра розпочинається саме з вибору вищого навчального закладу. Впевнений ви вже змогли оцінити високий рівень нашого університету.

Професорсько- викладацький склад ХНТУ щиро запрошує на навчання талановитих, сміливих, ініціативних, молодих людей, які мають намір самостійно досягти успіху в своєму житті. В університеті створені всі умови для успішного навчання, гарного відпочинку, інтелектуального, фізичного і духовного розвитку.

Вибір за вами!

Зробіть його за допомогою Херсонського національного технічного університету!

З повагою,

Ректор ХНТУ, голова Ради ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, почесний громадянин м. Херсона

Бардачов Юрій Миколайович

 

Документи (доступ до публічної інформації)

Телефонний довідник ХНТУ

 
 

Особам з АР Крим або м.Севастополя, які виявили бажання проходити атестацію

 

Оголошення!

Наукові семінари, конференції

Конкурс на заміщення вакантних посад

До уваги студентів, які навчаються за державним замовленням!

 

Новини університету

14.08.2017

Вітаємо з ювілеєм!

Вельмишановний Іван Петрович, у цей урочистий день Вашого ювілею, прийміть найщириші вітання від усього трудового колективу нашого університету.

Детальніше...

11.08.2017

Колектив Херсонського національного технічного університету з глибокою жалобою повідомляє

що пішов з життя викладач кафедри ТММ, провідний фахівець університету, який на протязі багатьох років працював начальником навчального відділу та інших відповідальних посадах.

Детальніше...

11.08.2017

Міжнародна науково-практична конференція. «Проблеми та перспективи розвитку технічного регулювання у сферах виробництва, послуг і торгівлі згідно з вимогами ЄС»

Шановні колеги!

6-8 вересня 2017 року запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічного регулювання у сферах виробництва, послуг і торгівлі згідно з вимогами ЄС».

Детальніше...

03.08.2017

Випуск магістрів за спеціальністю 8.15010002 «Державна служба»

31 липня 2017 року в Херсонському національному технічному університеті відбувся випуск магістрів за спеціальністю 8.15010002 «Державна служба».

Детальніше...

27.07.2017

Ярмарок вакансій в Херсонському обласному центрі зайнятості в рамках реалізації міжнародного освітнього проекту «GameHub»

25 липня 2017 року за ініціативою робочої групи Херсонського національного технічного університету в рамках реалізації міжнародного освітнього проекту Erasmus+ «GameHub: University-enterprises cooperation in game industry in Ukraine» в Херсонському обласному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій.

Детальніше...
Всі новини