This version of the page http://imperial.net.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-17. The original page over time could change.
Імперіал - Інтернет сервіс провайдер
178 телеканал з усього світу!
Програма лояльності
Безкоштовне підключення!
Тарифи
Безлімітний інтернет
10 Mbit/сек
Підключитись
60 грн
70 грн
80 грн
100 грн
Для фізичних осіб мережі "ВОЛС"
100 грн
120 грн
140 грн
250 грн
Для фізичних осіб в приватному секторі
200 грн
350 грн
500 грн
1000 грн
Для юридичних осіб
60 грн
80 грн
120 грн
Для радіо абонентів
Новини
29 Липень, 18:21
УВАГА ГРОЗИ!
Шановні Абоненти! Нагадуємо вам, що у весняно-літній період необхідно враховувати можливий вплив грози (атмосферної електрики) на працездатність вашого обладнання, підключеного до електромереж та
24 Травень, 16:35
Відкрито Вакансію!
«ІСП Імперіал»  шукає активних, працьовитих фахівців, що бажають зростати і розвиватися. Якщо ви хочете стати частиною колективу професіоналів і працювати в нашій компанії, перейдіть у розділ
19 Травень, 17:59
Обмеження доступу до ряду веб-ресурсів !!!
Шановні абоненти! ISP Imperial повідомляє, що вступив у силу Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних
Акції
Безкоштовне підключення
100 Mbit/сек в приватний сектор!
Програма лояльності
Про компанію

ІСП "Імперіал" - Інтернет сервіс провайдер працює в сфері надання доступу до мережі інтернет з зими 2003 року. Ми пройшли великий шлях в розумінні вимог замовника: проаналізувавши власний досвід і досвід колег по бізнесу, стежили за розвитком технологій і впроваджували найбільш нові та прогресивні з них.

Виконана робота дозволила зробити пакет послуг, в який увійшли сервіси, найбільш затребувані в даний час, і зберегти ті послуги, які добре зарекомендували себе в недавньому минулому.

В роботі компанії виділені наступні напрямки діяльності: організація доступу до мережі Інтернет та передачі даних; Проект "Інтернет в кожен дім" по створенню і розвитку домашніх мереж, мереж PON в місті Кропивницький та Кіровоградській області.

Велику увагу ми приділяємо захисту інформації. У світі це одна з найгостріших проблем і особливо актуальною вона є  саме для бізнесу, де порушення конфіденційності веде до прямих фінансових втрат.

Основою взаємодії з клієнтами ІСП Імперіал є надання гарантовано високої якості всіх видів послуг, оперативність виконання прийнятих зобов'язань, ефективності пропонованих рішень.

Клієнтами ІСП Імперіал є фізичні особи, державні та комерційні організації.

Сертифікати