This version of the page http://oblrada.cv.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-16. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада | Прес-центр | Новини
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня
  • Новини
  • Анонси головних подій
    та обласних заходів
  • Архів новини
  • Трибуна депутата
  • Оголошення
  • Фоторепортажі
  • Відео
  • Бібліотека
 

  Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.08.2017 18:00
Запроваджено он-лайн навчання з місцевих податків та зборів


    Безкоштовний он-лайн курс на тему «Місцеві податки і збори» проходить на платформі Ресурсного центру зі сталого місцевого розвитку
детальніше

11.08.2017 15:39
До уваги підприємців Чернівецької області


    Мелітопольська районна рада Запорізької області прийняла рішення про продаж або довгострокову оренду майна спільної власності територіальних громад Мелітопольського району:
детальніше

11.08.2017 11:46
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області
детальніше

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/
детальніше

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...

11.08.2017 14:48 З нагоди 73-ї річниці Чернівецького прикордонного загону      10.08.2017 18:07 Іван Мунтян: «Будівельники створюють диво у цьому світі, який за правом належить їм!»     09.08.2017 10:25 Сокирянщина гостинно зустріла іноземних гостей     

Прес-центр >  Новини

Прес-центр

Новини

11.08.2017 14:48

З нагоди 73-ї річниці Чернівецького прикордонного загону  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди 73-ї річниці від дня створення Чернівецького прикордонного загону. «Чернівецька область – прикордонний край, тому саме від вас залежить недоторканість державних рубежів України на території нашого краю», - наголосив він у своєму вітальному виступі. Очільник крайової представницької влади високо оцінив фахову підготовку та бойовий вишкіл буковинських вартових державного кордону.
детальніше...



10.08.2017 18:07

Іван Мунтян: «Будівельники створюють диво у цьому світі, який за правом належить їм!»  |  День для святкування

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян привітав будівельників Чернівецької області з нагоди професійного свята. Урочистості з цього приводу відбулись сьогодні в Чернівецькій обласній філармонії. Посадовець щиро подякував присутнім у святковій залі передовикам будівельної галузі та їх трудовим колективам за сумлінну щоденну працю і відповідальне ставлення до обраної професії. «Цей світ за правом належить вам, шановні будівничі!», - зауважив під час свого вітального виступу Іван Мунтян. «Своєю творчою працею ви щодня створюєте рукотворне диво, яке робить цей світ прекрасним, зручним та комфортним для людей», - наголосив він.
детальніше...



09.08.2017 10:25

Сокирянщина гостинно зустріла іноземних гостей  |  Міжнародне співробітництво

Офіційні делегації регіонів - учасників міжнародного проекту «Чотири регіони для Європи» з ознайомчою метою відвідали Сокирянський район та Новодністровську ГАЕС. Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян ознайомив своїх закордонних колег з особливостями розвитку садівництва на базі новітніх технологій, розповів про історію та перспективи будівництва і функціонування Дністровської гідроакумулюючої електростанції.
детальніше...



08.08.2017 13:40

На честь 183-ї річниці від дня народження «Буковинського соловія»  |  Культура

Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на мітингу з нагоди 183-ї річниці від дня народження видатного українського письменника, педагога та просвітителя Юрія Федьковича, що відбувся у середмісті Чернівців біля пам’ятника нашому великому краянину.
детальніше...



08.08.2017 09:50

«Чотири регіони для Європи» змагаються на футбольному полі  |  Міжнародне співробітництво

Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистій церемонії відкриття двадцять шостого етапу традиційного міжнародного футбольного турніру в рамках транскордонного проекту «Чотири регіони для Європи». Посадовець тепло привітав організаторів та учасників змагань від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто. Він зауважив, що фізична культура та спорт є потужною об’єднавчою силою, яка допомагає різним народам та регіонам Європи краще пізнати та зрозуміти один одного.
детальніше...



07.08.2017 14:50

На офіційній зустрічі посадових осіб партнерських регіонів  |  Міжнародне співробітництво

Сьогодні, 7 серпня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на офіційній зустрічі посадових осіб партнерських регіонів, яка відбулася в рамках саміту учасників міжнародного проекту «Чотири регіони для Європи». У своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади зауважив, що найменша за територією та кількістю населення Чернівецька область є одним з шести регіонів України, які межують з країнами – членами ЄС. «Особливий прикордонний статус області додає їй особливих вигод у справі налагодження транскордонних та міжрегіональних ввзаємин», -наголосив Іван Мунтян.
детальніше...



06.08.2017 16:54

У столиці Буковини відкрито інфоцентр європейського зразка  |  Міжнародне співробітництво

Сучасний комунікативний майданчик для обговорення важливих ініціатив та отримання актуальної інформації про регіони-побратими Буковини відкрито сьогодні, 6 серпня, у середмісті Чернівців на вулиці Кобилянській, 5. Ремонтно-реставраційні роботи в одному з приміщень колишнього готелю Belle Vue, в якому відтепер функціонуватиме відповідна громадська інформаційна платформа, здійснено за фінансової підтримки округу Швабія землі Баварія Федеративної Республіки Німеччина, Міністерства закордонних справ Республіки Австрія та її Федеральної землі Карінтія. Участь в урочистому відкритті інфоцентру взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.
детальніше...



06.08.2017 13:54

Іван Мунтян: Спільними зусиллями ми подолаємо будь-які труднощі й зробимо Буковину успішною  |  День для святкування

На цьому наголосив керівник представницької влади краю Іван Мунтян під час урочистостей з нагоди відзначення 77-річчя утворення Чернівецької області, які відбулися сьогодні, 6 серпня, в переддень річниці у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Участь в урочистостях також взяли офіційні делегації округу Швабія Федеративної Республіки Німеччини на чолі з Президентом Генеральної ради депутатів округу паном Юргеном Райхертом та департаменту Майєнн Франції на чолі з заступником голови Генеральної ради департаменту паном Жераром Дюжаре, які прибули у столицю Буковини на святкування 20-ї річниці підписання партнерської угоди «Чотири регіони для Європи».
детальніше...



05.08.2017 12:19

Голова Чернівецької обласної ради відзначив кращих поліцейських Буковини  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 5 серпня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян взяв участь в урочистих заходах, що відбулися до Дня Національної поліції України. Так, керівник представницької влади краю привітав з професійним святом керівництво та особовий склад Головного управління Національної поліції України.
детальніше...



02.08.2017 14:31

Іван Мунтян: Ви – еліта Збройних Сил України!  |  Вітаємо!

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до керівництва та особового складу 3-ї тактично-батальйонної групи 80-ї окремої аеромобільної бригади Збройних Сил України, на урочистостях з нагоди Дня високомобільних десантних військ, які відбулися сьогодні, 2 серпня, на території військової частини А0264.
детальніше...



28.07.2017 17:52

Іван Мунтян привітав новоселів 104-квартирного будинку  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Участь в урочистому відкритті 104-квартирного будинку, зведеного фахівцями ТзОВ БФ «Чернівціжитлобуд», взяв сьогодні, 28 липня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Посадовець привітав новоселів, побажавши їм щастя, миру, добра і Божої ласки.
детальніше...



28.07.2017 12:35

Мірослав Мойжіта: Словаччина ніколи не визнає анексію Криму  |  Міжнародне співробітництво

На цьому наголосив Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді пан Мірослав Мойжіта під час протокольної зустрічі, яка відбулася сьогодні, 28 липня. Участь у зустрічі взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Обговорено перспективні напрями співпраці, зокрема, у сферах науки та охорони здоров’я, розвитку туристичної і транспортної інфраструктури, спільного реагування на надзвичайні ситуації.
детальніше...



26.07.2017 17:11

З метою забезпечення буковинців якісними адміністративними послугами  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 26 липня, у столиці Буковини розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар з начальниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану управлінь державної реєстрації головних територіальних управлінь юстиції в областях та м.Києві на тему «Організація роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану. Правозастосування Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» за участю начальника управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірини Дубиківської.
детальніше...



21.07.2017 14:46

Іван Мунтян взяв участь в урочистостях з нагоди 400-річчя першої письмової згадки про село Дорошівці Заставнівського району  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Участь у святковому богослужінні, яке у Свято-Василівській церкві с.Дорошівців Заставнівського району відправив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет разом з представниками місцевої влади та громади взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 21 липня. Богослужіння відбулося в рамках архіпастирського візиту предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату на Буковину. Так, під час спілкування з вірянами Його Святість наголосив на важливості патріотизму та національної єдності задля збереження Української Держави.
детальніше...



20.07.2017 19:03

На Буковину прибув Патріарх Філарет  |  Духовне життя

Сьогодні, 20 липня, на Буковину з архіпастирським візитом прибув Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Зустрів та привітав на благословенній Буковинській землі предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.
детальніше...



  Теми новин

  • Діяльність органів місцевого самоврядування
  • Економіка та бізнес
  • Здоров'я та спорт
  • Наука
  • Політика
  • Культура
  • Різне
  • Відповіді на питання
  • Освіта
  • День для святкування
  • Медицина
  • Сільське господарство
  • Діяльність органів виконавчої влади
  • Туризм
  • Статистика
  • Патріотична робота
  • Міжрегіональне співробітництво
  • Законність і правопорядок
  • Громадське життя
  • Лісове господарство
  • Фінанси
  • Повідомлення Пенсійного фонду
  • Інформації
  • Екологія
  • Слово на спомин
  • Святкові заходи
  • Привітання
  • Міжнародне співробітництво
  • Інформаційна політика
  • Історія
  • Вибори
  • Економіка
  • Кадрова політика
  • Діяльність фракцій обласної ради
  • Доступ до публічної інформації
  • Вітаємо з високою відзнакою!
  • Діяльність депутатів обласної ради
  • Інтерв'ю
  • Суспільство
  • Повідомляє обласна виборча комісія
  • Життя територіальних громад
  • Проекти та інвестиції
  • Вітаємо з нагоди обрання!
  • Наука і техніка
  • Духовне життя
  • Уроки історії
  • Добро. Благодійність. Милосердя.
  • АНОНС
  • Охорона здоров'я
  • Урочисті заходи
  • Вітаємо!
  • Надзвичайні ситуації
  • Повідомляє УДС Головдержслужби України в Чернівецькій області
  • Пам’яті товариша
  • Соціальна політика
  • Діяльність народних депутатів України
  • Робоча поїздка
  • Життя національних громад
  • Робочі зустрічі
  • Житлово-комунальне господарство
  • Благодійність
  • Благоустрій територій
  • Соціальний захист
  • Наука і освіта
  • Заяви та звернення
  • Новини Асоціацій
  • Молодіжна політика
  • Громадянське суспільство
  • Парламентські слухання
  • Земельні відносини
  • На шляху європейської інтеграції
  • Спортивні події
  • Соціально-економічний розвиток
  • Служба зайнятості інформує
  • Фізкультура і спорт
  • Діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади
  • Мистецькі заходи
  • Законодавство
  • Демографічна ситуація
  • Візити
  • У Верховній Раді України
  • Транспорт та шляхи
  • Заходи
  • До Дня пам'яті і примирення
  • Адміністративно-територіальна реформа
  • Коментарі
  • Транскордонне співробітництво
  • Діяльність голови Чернівецької обласної ради
  • Децентралізація влади
  • На захист національних інтересів і територіальної цілісності України
  • Герої не вмирають
  • Пам'ятаємо
  • Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради
  • Засідання сесії обласної ради
  • Колегія обласної ради
  • Пленарне засідання сесії обласної ради
  • Народні традиції
  • Правоохоронна діяльність
  • Офіційно
  • Реформа місцевого самоврядування
  • Євроінтеграція
  • Енергозбереження
Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -