Встановити

FISHKA для iOS

ua ru en

Смачно та зручно

смачні куточки, ресторани, мийки та інші необхідні в дорозі сервіси

​​


Смачні куточки

Затишні, смачні куточки, де можна випити запашної кави або скуштувати інші напої, перекусити свіжими французькими та датськими хот-догами, сандвічами чи десертами.   

Детальніше

Показати на карті



Ексклюзивно, смачно, кольорово: на «ОККО» з’явилися легендарні донати

Донати – знамениті кольорові пончики, що підкорили увесь світ, починаючи з 1 березня розширили асортимент смачних пропозицій на «ОККО». Відтепер до фірмової кави гості смачної заправки зможуть обрати один із 4 видів улюблених американських ласощів. Оригінальні за своєю рецептурою, м’які та пористі пончики, покриті какао-глазур’ю з кольоровою посипкою, перетворюють на фана донатів будь-кого, хто хоча б раз скуштував ці ласощі.

Детальніше​


A la minute, Pasta Mia, Meiwei

Широка мережа з унікальним міксом ресторанної кухні та швидкого обслуговування: великий вибір салатів, супів, гарнірів, сандвічів, ситних м’ясних страв, дієтичних страв, десертів, а також – окреме меню для дітей. Детальніше

Показати на карті A la minute, Pasta Mia​, Meiwei


Кухня Азії з драйвом

У Києві на АЗК «ОККО», що на вул. Новокостянтинівській, 4А, розпочав роботу новий ресторан паназійської кухні Meiwei. Поласувати стравами Південно-Східної Азії можна і безпосередньо в ресторані, і замовивши їх із собою в дорогу, скориставшись уже звичним для мешканців мегаполісів сервісом Drive.

Детальніше


​​


Зручні способи мийки автомобіля відповідно до уподобань та потреб:

  • ручна – традиційний спосіб миття авто
  • портальна (автоматична) – сучасне портальне обладнання, лагiднi щiтки, воскування, миття колiс, сушка
  • автоматична мийка для великих вантажних автомобiлiв та автобусів

Показати на карті: ручна мийка, портальна, для вантажівок

 Мийка «Люкс» + кава в подарунок!

Для всіх учасників програми FISHKA: при купівлі послуги Мийка «Люкс» на АЗК «ОККО» (для легкових авто) Ви отримаєте каву в подарунок*! Акція триває з червня 2014 року на постійній основі на всіх АЗК «ОККО», що пропонують автоматичну Мийку «Люкс».
*Під терміном «подарунок» мається на увазі можливість придбання кави за 0,01 грн.

Детальніше​​


Магазин

Магазини при АЗК «ОККО» працюють 24 години на добу та пропонують автохімію, запчастини, аксесуари для авто, а також щоденні товари по дорозі додому.

Показати на карті


На «ОККО» з’явилися куточки «для маленьких водіїв»

«ОККО» турбується про батьків, які подорожують зі своїми дітьми, тому завжди намагається запропонувати набір цікавих та корисних товарів і сервісів для найменших гостей. Віднедавна на більш ніж 120 найпотоковіших комплексах мережі з’явилися спеціальні стелажі «для маленьких водіїв», де діти можуть «заправитися» всім необхідним: від солодощів та напоїв до м’яких чи розвиваючих іграшок.

Детальніше


​Хімчистка

Пункти прийому хімчистки BOLLA працюють на АЗК «ОККО» у м. Київ. Власний цех, з найновішим італійським обладнанням, якісні хімікати та кваліфікований персонал дозволяють гарантувати безпеку речей на всіх етапах та пропонувати широкий спектр послуг: поглиблену чистку, делікатну – для брендових речей, експрес-виведення плям тощо. 

Показати на карті

​​

Швидке та зручне оформлення цивілки безпосередньо на АЗК «ОККО». Для цього:

  • зверніться до оператора
  • пред'явіть водійське посвідчення, техпаспорт та індивідуальний податковий номер
  • за кілька хвилин договір та стікер будуть готові

Показати на карті

Програма лояльності FISHKA

Під час розрахунку за страхування пред'явіть картку FISHKA на касі та отримайте бали за кожну витрачену гривню (1 грн = 1 бал).

Детальніше​


Пристрої для швидкісної зарядки електромобілів – KEBA P20

KEBA P20 встановлені у 12 областях на основних автотрасах. Відстань між заправками, де вони функціонують, не перевищує 300 кілометрів. Щоб створити максимум зручностей, зарядні пристрої встановлено на тих АЗК, де є ресторани A la minute, Pasta Mia чи кафе великого формату. Поки машина заряджається – водій встигне відпочити за смачною стравою чи горнятком кави. Підзарядити свій електрокар на АЗК «ОККО» водії можуть безкоштовно.

Показати на карті​






Комплексне обслуговування
на АЗК «ОККО»:

  • сервісні колонки: перевірка тиску в шинах, підкачка коліс, вода для баку омивача, миття вікон та фар
  • Wi-Fi
  • обмін валюти 
  • душові кабіни
  • пральня
  • пеленальні столики

Показати на карті







Річкова заправна станція​


Обслуговує яхти, катери, квадроцикли, скутери та інші малолітражні плавзасоби.

Показати на карті