This version of the page http://www.0352.ua/news/1725220 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-14. The original page over time could change.
Богомол навів контаргументи до тверджень "експертки", яка зробила сенсаційні заяви на користь підозрюваного у вбивстві дівчинки у Вишнівці - 0352.ua
Тернопiль
+21 °С Хмарно, без опадів
Детальніше
Увійти Реєстрація

Богомол навів контаргументи до тверджень "експертки", яка зробила сенсаційні заяви на користь підозрюваного у вбивстві дівчинки у Вишнівці

Твердження Наталії Костилєвої, яка з програмою "Слідство ведуть екстрасенси" проводили зйомку у Вишнівці, про те, що підозрюваний у вбивстві дівчинки невинний знову збурили громадськість.

Начальник обласного управління поліції Олександр Богомол у відповідь розмістив в соцмережах контраргументи, аби люди таки могли орієнтуватися в ситуації і оперували фактами, а не лише голосними заявами.

"НЕ ХОЧУ, АЛЕ ПИШУ. РОЗУМІЮ, ЩО ЦЕ НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ СПОСІБ АПЕЛЮВАТИ БРЕХУНАМ ТА КАЗКАРЯМ....

1. НІЖ - він був вилучений на місці, його дослідили генетики і лише судові експерти зможуть оцінити чи саме цим ножем вбили Ірину. І стверджувати, що це не саме той ніж, тому що так сказав підозрюваний, можна, але не варто. Можна і помилитись. Поліція ж не підтвердила, що цим ножем вбили, ми сказали, що на ножі, який вилучили біля тіла, є днк жертви і підозрюваного.

2. МІСЦЕ ВБИСТВА - знову таки висновки комплексних медичних, цитолігічних, трасологічних, імунолігічних, грунтознавчих, генетичних, дактилоскопічних, можливо вже і фоноскопічних експертиз зможуть це підтвердити чи спростувати. Стверджувати, що всі мешканці Вишнівця робили експеримент і зразу ж бачили тіло на обочині дороги можна, коли знаєш про те, що можеш побачити. Але навіщо писати, що "девочка появилась на обочине" о 7 годині, якщо його виявили біля 6.40, а на записах віодеореєстратора, який ми надали київським друзям ми бачимо тіло о 5.51. Сьогодні відео буде в мережі. І так і пояснюється факт, коли десятки авто і людей проходили та їхали повз місце події та не бачили потерпілої. А можливо і хтось і бачив та побоявся сказати.

3. ДОПИТ НЕПОВНОЛІНЬОГО ПІДОЗРЮВАНОГО - всі слідчі дії зафіксовані на відео, на якому зрозуміло стан Васі, його батька та всі інші обставини. Компетентні правозахисники розберуться чи були порушення зі сторони поліції при цьому, коли ознайомляться із матеріалами. Більше нічого коментувати не буду, лише скажу одне - прозорість роботи поліції дозволяє всім зробити висновки по подіях, однак давайте не будемо піаритись на вбивстві.

P.S. Сьогодні допитали як свідка Ігоря Красноперу. Нажаль будь-якої інформації, окрім слухів, що йому поскидали люди на стіну, надати не зміг. На місці події не був. Обставин справи окрім слухів не знає. Отримав відповідь на головне питання, яке його цікавило - чому на похороні жертва була без нігтів і був здивований, що під час розтину тіла у справах про вбивства судові медики здійснюють зрізи нігтів для фіксації піднігтьового матеріалу для подальшого експертного дослідження", – написав Олександр Богомол.

Автор
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
6386 переглядів в серпні
Я рекомендую
Новини по темі
Як у Вишнівці збурені люди перекривали дорогу (Фото, відео)
08:04, 28 липня
У Вишнівці люди знову перекрили дорогу, відкрито кримінальне провадження
21:03, 27 липня

Відгуки та коментарі

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
У Тернополі знову збирали їжу та кошти для безпритульних тварин
20:29, Сьогодні
Оголосили конкурс на зайняття посади ректора ТНПУ ім.В.Гнатюка
20:03, Сьогодні
У Тернополі на Підволочиському шосе трапилась аварія: водій у лікарні (ФОТО)
19:42, Сьогодні
Стадію оформлення біометричного паспорта тернополяни можуть перевірити через Інтернет
19:32, Сьогодні
Обласну школу мистецтв хочуть виселити з Тернополя у Струсів
19:06, Сьогодні
У Тернополі цигани облаштували табір під вікнами управління ЖКГ
18:45, Сьогодні
Тернополяни спільними зусиллями малювали Картину Миру
18:32, Сьогодні
На Тернопільщині оголосили День жалоби за загиблим бійцем АТО
18:12, Сьогодні
У Тернополі батько обікрав власних дітей
17:32, Сьогодні
Ще новини
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!
Телефон: +38 (093) 85 42 558
E-mail: nk909192@gmail.com