This version of the page http://www.0352.ua/news/1459849 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-14. The original page over time could change.
Індійський Боллівуд хоче знімати розважальне кіно на Тернопільщині - 0352.ua
Тернопiль
+21 °С Хмарно, без опадів
Детальніше
Увійти Реєстрація

Індійський Боллівуд хоче знімати розважальне кіно на Тернопільщині

Співпрацювати не лише в сфері агропромисловості, а й культури пропонує Тернопільщині надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні пан Кумар Маноджі Бхарті. Наприклад, знімати у нас індійські фільми, як це недавно було на території сусідньої Львівщини.

Тернопільщина зацікавлена у реалізації спільних інвестиційних проектів з представниками Індії. Зокрема, цікавими є проекти у сфері сільського господарства, туризму, ІТ-технологій, культури, освіти.

Про це заявив голова обласної державної адміністрації Степан Барна під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні пан Кумаром Маноджі Бхарті. Відбулася зустріч 29 листопада в обласній державній адміністрації.

Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні пан Кумар Маноджі Бхарті зазначив, що важливим аспектом співпраці у сфері сільського господарства може бути експорт бобових. Крім того, є чимало ідей для співпраці у сфері культури.

«Недавно у Львові стартував знімальний процес першого індійського кінопроекту, який знімається у незалежній Україні. Це індійський розважальний фільм «Переможець». Ми б хотіли, щоб такі фільми знімалися і на Тернопільщині», - зазначив Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні.

В свою чергу Степан Барна запропонував провести низку спільних заходів, зокрема це Дні Індії на Тернопільщині, Дні індійського кіно, презентація індійської культури, а також – Дні Тернопільщини в Індії.

Йшлося і про освітні послуги. Зараз на Тернопіллі навчається близько 60 студентів з Індії. Щоб збільшити число студентів, потрібно запровадити онлайн-послуги вступу. В свою чергу, Степан Барна зазначив, що клопотатиме перед Міністерством освіти і науки про внесення змін до умов вступу, які б полегшили доступ до навчання студентам з Індії. Крім того, жителі Тернопільщини можуть пройти стажування та отримувати різні стипендії від Уряду Індії.

Автор
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
297 переглядів в серпні
Я рекомендую

Відгуки та коментарі

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Сьогодні пішов із життя викладач тернопільського університету
20:43, Сьогодні
У Тернополі знову збирали їжу та кошти для безпритульних тварин
20:29, Сьогодні
Оголосили конкурс на зайняття посади ректора ТНПУ ім.В.Гнатюка
20:03, Сьогодні
У Тернополі на Підволочиському шосе трапилась аварія: водій у лікарні (ФОТО)
19:42, Сьогодні
Стадію оформлення біометричного паспорта тернополяни можуть перевірити через Інтернет
19:32, Сьогодні
Обласну школу мистецтв хочуть виселити з Тернополя у Струсів
19:06, Сьогодні
У Тернополі цигани облаштували табір під вікнами управління ЖКГ
18:45, Сьогодні
Тернополяни спільними зусиллями малювали Картину Миру
18:32, Сьогодні
На Тернопільщині оголосили День жалоби за загиблим бійцем АТО
18:12, Сьогодні
Ще новини
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!
Телефон: +38 (093) 85 42 558
E-mail: nk909192@gmail.com