Музеї, виставки у Житомирі

ТОП 20 за відгуками та оцінками житомирян

Кожна людина має знати, що відбувається в її місті, яка його історія. Але знайомство з життям і культурою... Показати ще

Кожна людина має знати, що відбувається в її місті, яка його історія. Але знайомство з життям і культурою не обов'язково буває нудним і у вигляді вивчення підручників. Дізнатися набагато більше можна відвідавши музеї в Житомирі або тематичні виставки.


Музеї, контакти в Житомирі яких можна знайти на нашому сайті 20.ua, допоможуть дізнатися багато цікавого. У місті їх досить багато:

 

  • історико-краєзнавчий музей (розташований на Замковій площі, 1);
  • музей літературний Житомирського краю (вул. Київська, 45);
  • єдиний на території України музей, присвячений історії космонавтики (знаходиться на вул. Дмитрівській, 5);
  • музей, присвячений історії пожежної служби (вул. Ріхтера, 33);
  • літературно-меморіальний музей В. Г. Короленка на однойменній вулиці, будинок 1.

Ці музеї відгуки в Житомирі отримують найзахопленіші, так як вони володіють воістину унікальними фондами. Тут буде цікаво не тільки школярам і студентам, а й дорослим. Але крім постійно діючих експозицій все вони можуть приймати і мобільні виставки в Житомирі.


У місті відбуваються різні експозиції, в тому числі і виставки-продажі. На них представляють різні експонати - витвори мистецтва, фотографії, ювелірні прикраси, ікони, книги, товари ручної роботи, одяг, взуття та аксесуари, товари для дому, меблі, будматеріали і т.д. Предметом, тематикою експозиції можуть стати і послуги, наприклад, в туристичному секторі, в області дизайну і декору приміщень, ландшафту, б'юті-послуги, вивчення мов.


Крім музеїв, виставки можуть проходити і в інших приміщеннях, вибір якого залежить від кількості учасників і експонатів, розміру експозиції, очікуваного інтересу публіки. Найбільші з них проходять в Житомирській торгово-промисловій палаті, розташованій на вул. Гагаріна, 24, в Експоцентрі (вул. Київська, 77, ТРЦ «Глобал UA»).


Дізнайтеся, що пропонує відвідувачам музей, яка проходить виставка, відгуки в Житомирі про неї які на нашому сайті. Тут зібрана маса корисної інформації, в тому числі контактні телефони, афіші та анонси, графік роботи закладу та заходу.

Музей Космонавтики ім. С.П. Корольова
0.0
середній бал на основі
36 відгуків 36 відгуків
Музей
Музей Природи, музей
0.0
середній бал на основі
8 відгуків 8 відгуків
Природознавчий музей
Житомирський краєзнавчий музей
0.0
середній бал на основі
3 відгука 3 відгуків
Краєзнавчий музей
Multizoo, контактний зоопарк
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука
Multizoo, контактний зоопарк
Не знайшли потрібну компанію? Ви можете додати її
Додати компанію
Літературно-меморіальний музей В. Г. Короленка, музей
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука