This version of the page http://www.bodo.ua/ua/podarki-nachalniku/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-11. The original page over time could change.
Подарунок керівникові від колективу: купити в інтернет магазині в Києві | Що подарувати керівнику? — bodo

Подарунок керівнику

Сортувати:
102153
Навчальний політ на літаку
  • дивитися відео
  • 78 відгуків
детальніше
15979
Романтична прогулянка на яхті
  • дивитися відео
  • 90 відгуків
детальніше
102259
Аеродинамічна труба
  • дивитися відео
  • 300 відгуків
детальніше
  • Так буде виглядати подарунок
  • 2376
    Антистресовий масаж для двох
    • дивитися відео
    • 2179 відгуків
    детальніше
    101385
    Романтичний вікенд за містом
    • дивитися відео
    • 65 відгуків
    детальніше

    Як це працює?

    Легко купити

    • Крок 1

      Додай від 1 до 10 вражень в подарунковий набір

    • Крок 2

      Вибери зручний спосіб доставки та оплати

    • Крок 3

      Подаруй враження в красивій коробці або відправ на e-mail!

    Легко скористатися

    • Крок 1

      Вибери одне враження із подарованих

    • Крок 2

      Забронюй враження на зручні дату та час

    • Крок 3

      Отримай незабутні враження!

    34588
    Прогулянка на конях для двох
    • дивитися відео
    • 791 відгук
    детальніше
  • Подорож до Японії
    • відео і фото з минулих поїздок
    детальніше

    «Если у вас нету тети, то вам ее не потерять...» - співав головний герой в радянському кінофільмі «Іронія долі». І навіть якщо «жена не уйдет к другому» та «с другом не будет драки», то уникнути впливу начальства вам ніяк не вдасться, адже шеф є у кожної працюючої людини. А ось правильно обрані подарунки для керівника - це вже не просто шана діловій культурі, але і ще одна сходинка вгору по кар'єрних сходах. Аби не помилитись, презентувавши щось недоречне, і не оступитися під час підйому - робіть вибір на користь вражень!

    Ідеальний подарунок для начальника

    Будь-начальник — це, в першу чергу, чоловік. Це вже трохи звужує пошук відповідного презенту. При цьому, не забувайте про приписах корпоративної етики — подарунок повинен бути безособистісним, беземоційний, а головне — безоплатним. Якщо головний посаду у вашій компанії займає жінка, тоді пропонуємо ознайомитися з кращими ідеями тут - рейтинг подарунків начальниці. У цій публікації відібрані найкращі пропозиції. 

    Не потрібно чекати підвищення вже на наступний день, інакше презент обернеться відвертою лестощами. Тільки поєднання цих трьох «без» і гарантує бездоганний результат! Отже, саме час розглянути ідеї того, що подарувати начальнику найкраще!

    Швидше за все, ваш шеф — завзятий автомобіліст. Який же чоловік не плекає свою «ластівку». І ми зараз говоримо не про дружину, а про блискучу іномарці, яка покірно чекає його щоранку і щовечора на парковці. У своїй любові до техніки чоловіки схожі на дітей. Уявіть, вираз обличчя дитини, коли в подарунок хлопчикові подарували іграшкову машинку. У вашого шефа буде таке ж, коли він побачить свій ідеальний презент — урок екстремального водіння. Він зможе провести час не тільки весело, але і з користю — навчиться входити в різкі повороти на будь-яких швидкостях, робити «змійки» і здійснювати інші круті фінти!

    Як казав Коров'єв у творі «Майстер і Маргарита»: «Якби не гра в покер, наше життя було б зовсім нестерпним». Якщо ваш шеф також дотримується цієї логіки - тоді вам випав чудовий шанс продемонструвати увагу до його інтересів, подарувавши сеанс покеру із друзями. А навіть якщо бос ніколи раніше не грав - не біда! Досвідчений менеджер навчить його всьому, що знає сам.

    Якщо ваш керівник — порядний сім'янин, то можливо йому сподобається сюрприз начебто вікенд-ранку з сім'єю. З собою він зможе взяти дружину і дітей. Уявіть, який це буде сюрприз! І до того ж відмінний подарунок дітям, адже вони проведуть час з батьком і повністю заволодіють його увагою. Навіть якщо у керівника поки немає власної сім'ї, не відмовляйтеся від варіантів презентів для двох і для компанії. Адже свій вільний час шеф із задоволенням присвятить друзів або батьків. А от місце для їхньої зустрічі можна вибрати будь — майстер-класи на гольф-поле, похід в сауну, сімейна фотосесія будинку та ін.     

    Ваш начальник, напевно, віддає перевагу усьому найкращому: коштовним машинам, якісному одягові, розкішному інтер'єру. В такому випадку, ідеальним подарунком для шефа стане майстер-клас більярду від самого Чемпіона України! Якщо ваш бос ніколи раніше не тримав у руках кий - профі навчить його майстерності точного удару, а якщо ж він вже володіє певним досвідом, познайомить з більш складними «фішками».

    Подарунок для шефа VIP-категорії

    Обираючи подарунок керівникові, без сумнівів, дуже важливо приділити увагу його інтересам. Але сам його статус, як керівника, вже вказує на певну елітарність, тому планка повинна бути піднята досить високо.

    Персональний кравець

    По-справжньому ексклюзивний подарунок для начальника! Щоб підкреслити солідність боса, ви можете презентувати йому індивідуальне пошиття костюма з високоякісних європейських матеріалів - англійського чи італійського виробництва. Кравець з солідним досвідом зніме мірки, аби комплект сидів точно по фігурі. А на довершення - він прикрасить готовий костюм особистими ініціалами шефа! Крім того, начальника очікує необмежений термін обслуговування - хімчистка, ремонт та інші гарантійні послуги. Ось так рівень!

    Штурман ралійного авто

    Унікальна можливість посидіти пліч-о-пліч із призером міжнародних чемпіонатів з авторалі - одним із учасників команди «Ascania Racing»! Та не просто посидіти, а ще й побути «другим пілотом» під час виконання профі різних віражів і фінтів. Різкі повороти, несподівані трампліни і екстремальні замети - все це вашому шефу належить випробувати на собі! Для цілковитого занурення в атмосферу авторалі йому також видадуть фірмовий шолом і комбінезон.

    Давньоруське СПА

    Розкішний відпочинок в стилі середньовіччя! Ваш начальник зможе насолодитися цілим комплексом розслаблюючих процедур: починаючи з розпарювання в російській лазні з віником і закінчуючи мильним масажем. Автентичну обстановку навколо будуть створювати стоги сіна, розігріті камені, що «віддають» густий пар, і відра-водоспади старовинного дизайну. А по завершенню - традиційне національне частування у вигляді чаю із хрусткими бубликами та запашним медом.

    На нашому сайті ви завжди знайдете ідеї для будь-якого приводу. Читайте також:

    • що подарувати тещі на ювілей?
    • як вибрати подарунок для чоловіка?
    • яким повинен бути подарунок маленькій дівчинці?

    Який би подарунок начальнику ви не обрали, пам'ятайте головне - він повинен йти від серця. Адже яким би солідним і діловим не був шеф, він - така ж людина, як і ви - а, отже, теж небайдужий до «теплих» проявів уваги.