This version of the page http://www.bodo.ua/ua/podarki-liubimomu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-11. The original page over time could change.
Подарунок коханому: купити в інтернет магазині в Києві | Що подарувати улюбленому чоловікові? — bodo

Подарунок коханому

Сортувати:
102153
Навчальний політ на літаку
  • дивитися відео
  • 78 відгуків
детальніше
15979
Романтична прогулянка на яхті
  • дивитися відео
  • 90 відгуків
детальніше
102259
Аеродинамічна труба
  • дивитися відео
  • 300 відгуків
детальніше
  • Так буде виглядати подарунок
  • 2376
    Антистресовий масаж для двох
    • дивитися відео
    • 2179 відгуків
    детальніше
    101385
    Романтичний вікенд за містом
    • дивитися відео
    • 65 відгуків
    детальніше

    Як це працює?

    Легко купити

    • Крок 1

      Додай від 1 до 10 вражень в подарунковий набір

    • Крок 2

      Вибери зручний спосіб доставки та оплати

    • Крок 3

      Подаруй враження в красивій коробці або відправ на e-mail!

    Легко скористатися

    • Крок 1

      Вибери одне враження із подарованих

    • Крок 2

      Забронюй враження на зручні дату та час

    • Крок 3

      Отримай незабутні враження!

    34588
    Прогулянка на конях для двох
    • дивитися відео
    • 791 відгук
    детальніше
  • Подорож до Японії
    • відео і фото з минулих поїздок
    детальніше

    Вибір подарунка для коханої - це одне з найбільш відповідальних рішень, адже він повинен демонструвати не тільки увагу, але й ніжні почуття. Так хочеться тішити другу половинку щодня і без особливої нагоди: затишком в будинку, смачною вечерею і просто приємною увагою. А коли цей привід все-таки настає, вантаж відповідальності стискає в щільне коло: а раптом він чекає чогось особливого і мій сюрприз йому не сподобається? Враження в подарунковій упаковці - ось що точно зробить свято незабутнім!

    Споконвічно чоловічі розваги

    Всіх чоловіків, незважаючи на різноманітність їх індивідуальностей, відрізняє дивна тяга до «машинок», «стрілялок» і всіляких «войнушкам». На щастя для їхніх других половинок, це значно полегшує вибір подарунка для обранця. Адже це універсальні сюрпризи, які можна купити в подарунок папі або замовити як презент братові. У разі, якщо ви не впевнені в правильності свого рішення, завжди можна вдатися до простої схеми з 3 складових.

    Рибалка

    Всім давно відома істина «чоловік - за покликом мисливець» знайшла своє втілення в такому спосібі проведення дозвілля як рибалка. Однак, чому б не відійти від традиційних рамок і не презентувати до його свята щось оригінальне? Наприклад, спортивну риболовлю. Це можливість провести цілий вікенд в компанії досвідченого карполова, цілком і повністю віддаючись улюбленій справі… Так ваша друга половинка буде в невимовним захваті від такої перспективи! А любителів більш «гострих» відчуттів порадує можливість поринути у захоплюючій ловлі хижої риби! Найчастіше презентують такий сертифікат чоловікові. Але якщо ваш хлопець захоплюється рибальством, то йому теж сподобається час, проведений на природі.  

    Драйвові «покатушки»

    Давайте подумаємо, що подарувати хлопцеві буде найкраще. Як на рахунок драйвового заїзду по бездоріжжю? Всі чоловіки в глибині душі завжди залишаються завзятими дітьми. А який хлопчисько не любить пограти «в машинки»? Тільки тепер вони стали більше, а катання — набагато цікавіше. Квадроцикли, баггі, мотоцикли, тачки, БРДМ, питбайки, карти… Ну який чоловік не зрадіє перспективі побувати «за штурвалом» цих транспортних засобів, сповна скуштувати драйву і отримати потужну порцію адреналіну?

    Захоплюючі «стрілялки»

    Повертаючись до тези про «мисливської» сутності, на розум приходить ще кілька варіантів ідеального подарунка для будь-якого чоловіка, особливо, подарунка до чоловічого Дня. Так-так, стрілянина! Для нього це — захоплююча можливість відчути себе справжнім добувачем, відчути всю міць бойової зброї в своїх руках і перевірити себе на влучність. Якщо хочете вразити коханого своїм вибором, піднесіть йому в якості подарунка стрілянину з гладкоствольної зброї, снайперських рушниць або навіть лука! А якщо хочете порадувати його подвійно — просто зупиніть свій вибір на захоплюючому пригоді під назвою операція «Україна», яка об'єднала в собі всі перераховані вище варіанти проведення часу. Ваш чоловік точно буде вражений вашою увагою до його особистим інтересам. Відразу обмовимося, що в інтернет-магазині Bobo є презенти з різних категорій, тут можна знайти подарунок дружині, сусідові, колезі... Щоб полегшити ваш пошук пропонуємо відсортувати всі пропозиції по фільтру: «подарунки жінкам» і «подарунки чоловікам». Таким чином ви швидше знайдете потрібний сюрприз.   

    Романтичні презенти

    Зрозуміло, коли мова заходить про кохану людину, хочеться радувати його романтичними сюрпризами. Це тільки здається, що чоловіки байдужі до такого роду знаків уваги — насправді їм також хочеться відчувати тепло і увагу з боку своїх других половинок. Покажіть своїм сюрпризом, що ви не просто намагаєтеся вибрати подарунок другу — мова йде про більш трепетних і глибоких почуттях. Чому б не організувати міні-курорт і не відправитися на уикенд в заміський готель? Тільки уявіть: затишний номер, освітлюваний мерехтінням свічок, який так і рясніє розкиданими пелюстками червоних троянд… Ваше усамітнення буде порушуватися лише розкішним СПА-процедурами — розпарюванням в фітобочці та відвідування соляної печери. Такий подарунок буде підходящим до найромантичнішого свята — Дня Святого Валентина.

    Однак, у пошуках відповіді на питання: «Що подарувати коханому на День народження?» не завжди обов'язково їхати за місто! Наприклад, можна насолодитися прогулянкою на яхті зі всіма атрибутами розкішного життя: комфортабельній каютою, особистої кухнею, просторим бортом і особистим капітаном біля штурвала. Кожну мить, проведений поруч з коханим, ви підноситеся в небеса. Покажіть йому, що ви відчуваєте, подарувавши політ на повітряній кулі! Ваша друга половина неодмінно оцінить це порівняння і подивиться на вас з нової сторони. А ще   таке романтичне побачення в хмарах точно стане новим витком у ваших стосунках!

    Оригінальний подарунок — майстер-класи

    Дуже часто ми можемо чути від своїх половинок подібні фрази: «я б хотів навчитись…» чи «я б хотів спробувати себе в цьому...». Придивіться, можливо його захоплення музикою — це не просто хобі, а таємна мрія? Станьте його доброю феєю, подарувавши майстер-клас гри на ударних, акустичній гітарі або навіть відразу 5-ти інструментах! Це стане відмінною ідеєю, що подарувати коханому на Новий рік чи Різдво.

    А, можливо, те, як він з блиском в очах розповідає про бої Кличка - і є його нереалізованим потенціалом? Дайте можливість своєму коханому проявити себе на майстер-класі з боксу! Напевно, він буде радий однй тільки можливості приміряти справжні об'ємні рукавички, що вже й говорити про спаринг-дуелі з персональним тренером!