• UA
  • EN
  • RU

ПРЕС-ЦЕНТР

  • НОВИНИ
  • БЮРО В ЗМІ
  • ПУБЛІКАЦІЇ
  • НОВИНИ ПРАВА
  • КОНТАКТИ ПРЕС-СЛУЖБИ
НОВИНИ
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
02 серпня 2017

Гліб Бялий увійшов до Громадської ради при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України

Гліб Бялий, партнер, керівник практики міжнародного торгового та митного права ЄПАП Україна, увійшов до складу Громадської ради при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України у якості представника Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України». Склад Громадської ради було затверджено 26 липня 2017 року під час Установчих зборів.

26 липня 2017

ЄПАП Україна успішно захистило інтереси світового виробника та дистриб'ютора пестицидів

Команда практики кримінального права ЄПАП Україна захистила інтереси світового виробника та дистриб'ютора пестицидів у кримінальному провадженні, ініційованому правоохоронними та митними органами, щодо імпорту продукції в Україну.

27 червня 2017

Десять юристів ЄПАП Україна увійшли до числа провідних експертів у 17 галузях права згідно з рейтингом Best Lawyers 2018 в Україні

Десять юристів і партнерів ЄПАП Україна увійшли до числа провідних експертів у 17 галузях права в Україні згідно з восьмим виданням Best Lawyers. ДВОЄ з них були обрані вперше. Бюро увійшло до трійки лідерів серед юридичних фірм України за кількістю юристів, відзначених виданням, а також за кількістю практик, у яких рекомендовані юристи.

20 червня 2017

Сергій Грбенюк і Орест Стасюк взяли участь у підготовці огляду Антикорупційного Комітету IBA

Сергій Гребенюк, партнер, керівник практики кримінального права, і Орест Стасюк, старший юрист практики кримінального права ЄПАП Україна, взяли участь у підготовці української глави огляду Антикорупційного Комітету IBA, тому IX, № 2 «Розвиток антикорупційного законодавства в Україні».

23 травня 2017

Сергій Свириба названий одним з кращих топ-менеджерів України

Сергій Свириба, керуючий партнер ЄПАП Україна, названий одним з кращих топ-менеджерів України за версією авторитетного рейтингу «ТОП-100. Рейтинги найбільших. Кращі топ-менеджери України», підготовленого Ekonomika Communication Hub.

12 квітня 2017

ЄПАП Україна входить до числа провідних юридичних фірм за версією The Legal 500 EMEA 2017

Авторитетний міжнародний довідник The Legal 500 EMEA 2017 вкотре рекомендує ЄПАП Україна у всіх сферах практики, які досліджувались в Україні.

12 квітня 2017

ЄПАП Україна – серед провідних юридичних фірм за версією Chambers Europe 2017

ЄПАП Україна зберігає провідні позиції в рейтингу Chambers Europe 2017. Довідник рекомендує ЄПАП Україна у дванадцяти практиках: банківське і фінансове право, ринки капіталу, антимонопольне право, злиття і поглинання та корпоративне право, вирішення спорів: арбітраж, судові спори та кримінальне право, трудове право, інтелектуальна власність, нерухомість, реструктуризація/банкрутство та податкове право. Десять юристів Бюро отримали індивідуальні рекомендації.

05 квітня 2017

GAR 100 знову відзначає ЄПАП Україна серед кращих арбітражних практик світу

Дев'ятий рік поспіль ЄПАП Україна входить до переліку кращих юридичних фірм у сфері міжнародного арбітражу за версією Global Arbitration Review (GAR 100).

04 квітня 2017

ЄПАП Україна серед номінантів на отримання премії European Tax Awards 2017

Третій рік поспіль ЄПАП Україна входить до числа номінантів на отримання престижної премії European Tax Awards 2017 видання International Tax Review в категорії «Фірма року в сфері оподаткування в Україні». Усього в категорії номіновано сім юридичних фірм.

03 квітня 2017

Тарас Кислий названий одним з кращих експертів у сфері патентного права за версією Who's Who Legal

Тарас Кислий, радник, керівник практики інтелектуальної власності / ТМТ ЄПАП Україна, названий одним з кращих юристів України в сфері патентного за версією Who's Who Legal: Patents 2017.

17 березня 2017

ЄПАП Україна зберігає провідні позиції в Chambers Global 2017

Міжнародний юридичний довідник Chambers Global 2017 вкотре рекомендує ЄПАП Україна для всіх досліджуваних практик: банківське і фінансове право, злиття і поглинання, корпоративне право та вирішення спорів. 7 юристів Бюро увійшло до числа провідних експертів. Довідник також відзначає можливості Бюро у сфері консультування з міжнародного права.

14 лютого 2017

ЄПАП Україна консультувало Мін’юст з питань підготовки пілотного проекту ДПП

ЄПАП Україна виступило юридичним радником Міністерства юстиції України на pro bono засадах з питань реалізації пілотного проекту в рамках державно-приватного партнерства (ДПП).

06 лютого 2017

Команда ЄПАП Україна захистила інтереси лізингової компанії у спорі про стягнення заборгованості

Команда ЄПАП Україна успішно захистила інтереси лізингової компанії у спорі про стягнення заборгованості в розмірі 2 млрд гривень за лізинговими платежами.

01 лютого 2017

Managing IP вкотре відзначає практику інтелектуальної власності ЄПАП Україна серед кращих в Україні

ЄПАП Україна в черговий раз отримує визнання в області інтелектуальної власності авторитетного рейтингу IP Stars, який щорічно складає міжнародне видання Managing Intellectual Property (Managing IP).

20 січня 2017

WTR 1000 рекомендує практику інтелектуальної власності ЄПАП Україна

Сьомий рік поспіль практика інтелектуальної власності ЄПАП Україна входить до срібної ліги довідника World Trademark Review (WTR) 1000 - The World's Leading Trademark Professionals 2017. Тарас Кислий, керівник практики інтелектуальної власності/ТМТ в Україні, входить до срібної ліги з персональними рекомендаціями.

  • 1
  • 2