This version of the page http://www.bank34.ua/news/yr.2014/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-05. The original page over time could change.
Новини Банку | Банк ПАО «БАНК 3/4». Київ, Україна
Інтернет- банкінг:
Для фізичних осіб (новий):
Для юридичних осіб:
Пошук
Результат пошуку : - сторінок
Всі результати
Приватним особам Корпоративним клієнтам Про Банк - Структура власності банку
- Керівництво Банку
- Реквізити - Ліцензії - Документи - Фінансова звітність - Новини Банку - Контакти
- Корпоративне управління
- Партнери банку
Особлива інформація
Інтернет-Банкінг
/ Про Банк / Новини Банку /

Новини Банку

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011
Запрошуємо клієнтів до нового відділення Банку – Київська регіональна дирекція, що розташована поруч з Головним офісом за адресою: вул. Фрунзе, буд. 25-27, літера А.
24 Лютого 2014 року
Наш доброзичливий персонал, комфортна зона відпочинку для клієнтів, сучасний ексклюзивний дизайн, відкритий простір створюють сприятливі умови для ефективного вирішення ділових питань в Банку. Відкриття нового офісу стало послідовним кроком Банку у реалізації політики приватного банкінгу та підвищення якості послуг. Відділення надаватиме клієнтам повний спектр банківських послуг. Чекаємо на Вас з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00.
БАНК 3/4 оприлюднив річний звіт емітента за 2013 рік
28 Квітня 2014 року
Про перекази на користь Національної гвардії та збройних сил України
29 Квітня 2014 року
ПАТ «БАНК 3/4» повідомляє, що Банк забезпечує перекази від клієнтів банку як благодійні внески на користь Національної Гвардії, Міністерства оборони України, Державної прикордонної служби України, їх підрозділів та частин, без стягнення плати (комісії) за переказ коштів.
Банк продовжує формувати корпоративну культуру та власний бренд, для чого зареєстровано право власності на раніше запроваджені фірмові знаки
16 Травня 2014 року
Легко впізнаний логотип Банку – стилізоване написання частини найменування Банку - цифр 3/4, у колі. Логотип Банку розміщується на фірмових бланках, емітованих Банком картках, на банкоматах. Завдяки логотипу клієнти можуть відрізнити послуги Банку від послуг інших осіб. Право власності на фірмові знаки Банку засвідчується Свідоцтвами України на знаки для товарів і послуг, виданими Державною службою інтелектуальної власності України , що є офіційними охоронними документами. Вони надають право Банку використовувати знаки, а також виключне право забороняти іншим особам використовувати без його згоди зареєстровані знаки, виключне право розпоряджатися правом на знаки.
Національний банк розширив перелік валютних операцій, які має право здійснювати БАНК 3/4
8 Липня 2014 року
Національний банк розширив перелік валютних операцій, які має право здійснювати БАНК 3/4: Банку надано право здійснювати операції з банківськими металами на міжнародних ринках (залучати і розміщувати, а також здійснювати торгівлю) У зв’язку з цим Національний банк видав БАНКУ 3/4 нову Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій від 04.07.2014р. № 248-2 и Додаток до Генеральної ліцензії.
1 2 ...