This version of the page http://www.0342.ua/news/1267778 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-05. The original page over time could change.
Меблі як витвір мистецтва: шафа-купе з фотодруком - 0342.ua
Івано-Франківськ
+27 °С Ясно, без опадів
Детальніше
Увійти Реєстрація

Меблі як витвір мистецтва: шафа-купе з фотодруком

Звичайну шафа-купе з дерев'яними або дзеркальними дверцями сьогодні можна побачити майже в будь-якому будинку або офісі, отже такими меблями вже нікого не здивуєш. Але ж кожному хочеться, щоб його інтер'єр виглядав якось особливо і не так, як в інших. Хтось йде більш складним шляхом — оформляє житло в якомусь екзотичному стилі, прикрашає будинок сувенірами, привезеними з заморських подорожей або замовляє дизайнерські меблі. А можна поступити набагато простіше — купити шафу-купе з фотодруком!


Шафа купе з фотодруком — це яскрава і велика повноцінна картина (фотографія), яка може стати справжньою прикрасою інтер'єру і перетворити звичайну кімнату в тихий куточок природи, морське узбережжя або галасливий мегаполіс. Спекотна Африка, альпійські луки, вогніки Нью-Йорка, пори року, водоспади, різноманітні квіти — це далеко не повний перелик того, що ви можете обрати: все залежить тільки від вашої фантазії. До речі, особливо красиво виглядає фотодрук на 4-х або 5-ти дверній шафі-купе. Щоб переглянути всі варіанти шаф, відвідайте сайт магазину mebel.net.ua: тут кожну модель можна прикрасити фотодруком за вашим бажанням.


Фотодрук особливо сподобається дітям, адже їм точно не до душі нудні й одноманітні меблі! А ось шафа з зображенням звірят, птахів, сонячного дня, а також улюблених персонажів з кіно, казок або мультфільмів — як раз те, що потрібно!


Наскільки довговічним є фотодрук, і чи не зіпсується шафа, якщо її прикрасити такою картинкою? Сьогодні фотодрук робиться з використанням найсучасніших технологій. Як правило, спочатку малюнок виводиться на друк високої якості, а потім переноситься на поверхню самої шафи. Технологія нанесення зображення на скляні дверцята дозволяє на молекулярному рівні зв'язати скло і барвник, бо фарба наноситься під високою температурою, що забезпечує високу стійкість зображення. А це означає, що при правильному догляді ваша шафа залишиться такою же яскравою і красивою довгі роки.


Доглядати за шафою-купе з фотодруком не складно. Головне — не допускати подряпин і уникати попадання відкритого сонячного світла. Протирати від пилу її також можна вологою чи сухою ганчиркою (не можна користатися жорсткими губками та абразивами).  Нехай шафа-купе радує вас і ваших гостей довгі роки і створює у вашоiй оселi неповторну атмосферу затишку і гармонії! 

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
29 переглядів в серпні
Я рекомендую

Відгуки та коментарі

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Франківчани борються із дереворагулями. ФОТО
14:29, Сьогодні
У технічному водосховищі Бурштинської ТЕС аномально тепла вода
13:35, Сьогодні
Нові авто для прикарпатських поліцейських. ФОТО
12:38, Сьогодні
Франківчанка створила карту-пазл України. ВІДЕО
11:42, Сьогодні
Прочани прямують до Крилоса. ФОТО. ПРОГРАМА
10:46, Сьогодні
Штормове попередження: гроза, вітер і град
09:55, Сьогодні
Франківчанка замкнула дитину у квартирі, і пішла пити. ФОТО
09:01, Сьогодні
63% франківських школярів смакують шкільні обіди - опитування
07:57, Сьогодні
Погода: на Прикарпатті знову спекотно
07:00, Сьогодні
Ще новини