This version of the page http://www.ukrsibbank.com/careers/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-04. The original page over time could change.
Кар’єра


International Careers website





 

Кар’єра


 

УкрСиббанк пропонує своїм працівникам динамічний старт та розвиток кар’єри, а також можливість побудувати власну кар’єру в рамках BNP Paribas Group.

 

Однією з основних задач, яку ставить перед собою УкрСиббанк, є залучення та розвиток висококваліфікованої команди відданих та активно залучених  у робочі процеси працівників, які разом зможуть досягти професійного успіху.


Програма розвитку співробітника УкрСиббанку була спеціально розроблена HR-експертами УкрСиббанку та складається з таких частин:
 
  • Для пошукачів – програма «Зірки на старті», що спрямована на залучення і розвиток молодих спеціалістів та випускників з найкращих університетів України з метою формування сильної професійної команди менеджерів УкрСиббанку у майбутньому. «Стажування на відділеннях УкрСиббанку» – програма для тих, хто хоче отримати перший досвід роботи в банківській сфері, познайомитися зі структурою і особливістю роботи у міжнародній фінансовій організації, а також засвоїти ази роботи у банківських програмах.

  • Для нових співробітників – програма адаптації «On-boarding». Вона направлена на прискорення інтеграції нових співробітників в команду. Програма допомагає їм швидше та ефективніше інтегруватися в робочі процеси УкрСиббанку.

  • Для працівників програма «Lead for Growth». Метою даної програми є підтримка найкращих та найталановитіших співробітників УкрСиббанку у їхньому професійному розвитку. Протягом року, навчаючись за спеціально розробленою програмою Київської школи економіки (KSE), учасники програми беруть участь у корпоративних тренінгових програмах та проектах, що на даний момент є актуальними для розвитку компанії та направлені на досягнення стратегічних цілей. Ще одна можливість для професійного розвитку це «Навчальний портал», що є ресурсом для дистанційного навчання працівників і містить у собі широкий спектр електронних курсів.


Якщо Ви прагнете працювати у великому міжнародному банку, хочете реалізувати себе та плануєте свою подальшу кар’єру в команді професіоналів – ми будемо раді співпрацювати з Вами!