This version of the page http://uklon.com.ua/document/useragreement (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-04. The original page over time could change.
Угода користувача - Миттєве онлайн замовлення таксі. Пошук ресторанів, кафе на карті. Маршрути міського транспорту.

Ми дякуємо Вам за проявлений інтерес до веб-порталу http://uklon.ua та мобільних додатків "Uklon" для iOS, Android та Windows.

Портал розміщений в мережі Інтернет і підтримується - ТОВ "УКЛОН".

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. При використанні будь-якої функції або сервісів Порталу та Мобільних додатків будь-яка фізична особа (далі - Користувач) незалежно від його правового статусу і цивільної дієздатності підпорядковується правилам і обмеженням, викладеним в даній Угоді Користувача (далі - Угода).

1.2. Користувач дає свою повну, безумовну і безвідкличну згоду на дотримання всіх умов цієї Угоди шляхом реєстрації на Порталі або Мобільних додатках та/або вказівки «я згоден з Угодою» при використанні будь-якого сервісу Порталу та Мобільних додатків. У разі незгоди Користувача з будь-яким з положень цієї Угоди Користувач не може користуватися сервісом Адміністратора.

1.3. Адміністратор може вносити поправки, доповнювати або будь-яким іншим чином змінювати цю Угоду без попереднього повідомлення Користувача.

1.4. Угода з урахуванням всіх змін та доповнень, розміщується до загального відома на Порталі (https://uklon.com.ua/document/useragreement) та Мобільних додатках. Користувач цим надає свою згоду на внесення змін до Угоди без отримання будь-якого спеціального підтвердження з боку Користувача.

1.5. У дійсній Угоді, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни вживаються у такому значенні:

  • Адміністратор - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКЛОН»;

  • Портал - Веб-портал http://uklon.ua;

  • Мобільний Додаток - додаток для мобільних пристроїв "Uklon" для iOS, Android та Windows;

  • Користувач - будь-яка дієздатна фізична особа, якій на момент реєстрації виповнилося 18 (вісімнадцять) років, або юридична особа, яка прийняла умови цієї Угоди і користується послугами Порталу та Мобільних додатків;

  • Послуга - будь-яка операція, що не є постачанням товарів, пов'язана з наданням сервісу, який використовується в процесі виконання певної дії або здійснення певної діяльності для задоволення особистих потреб Користувача;

  • Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована за їх допомогою.

1.6. На Порталі та Мобільних додатках можуть бути додатково встановлені умови використання окремих ресурсів і сервісів.

2. РЕЄСТРАЦІЯ КОРИСТУВАЧА

2.1. Для використання певних сервісів Порталу та Мобільних додатків, Користувач зобов'язаний здійснити свою реєстрацію, в результаті якої для Користувача створюється унікальний обліковий запис, що забезпечує доступ до сервісів Порталу та Мобільних додатків.

2.2. При реєстрації Користувач зобов'язаний надати достовірну інформацію про себе для заповнення відповідної реєстраційної форми.

2.3. У разі надання Користувачем недостовірної інформації, при реєстрації або в подальшому при використання сервісів Порталу та Мобільних додатків, Адміністратор має право призупинити або анулювати дію облікового запису (реєстрацію) Користувача без попереднього повідомлення або отримання будь-якої згоди Користувача.

2.4. У разі, якщо дії Користувача можуть привести до порушення будь-яких норм і правил чинного законодавства, прав людини, а також можливості виникнення претензій до Адміністратора або залучення Адміністратора до відповідальності за дії такого Користувача, Адміністратор має право негайно заблокувати дії Користувача, а також призупинити або анулювати дію облікового запису (реєстрацію) Користувача без попереднього повідомлення або отримання будь-якої згоди з боку Користувача.

2.5. Крім випадків, прямо передбачених цією Угодою, Адміністратор зобов'язується приймати всі необхідні заходи, передбачені чинним законодавством України та вимогами розумності і сумлінності для захисту персональних даних, які передаються Адміністратору при реєстрації Користувача на Порталі та Мобільних додатках.

2.6. Зобов'язуючись виконувати вимоги цієї Угоди, Користувач дає свою повну, безумовну і безвідкличну згоду на використання його персональних даних, наданих в рамках реєстрації на Порталі та Мобільних додатках для включення таких персональних даних до бази персональних даних користувачів Порталу та Мобільних додатків.

2.7. Адміністратор має право видалити обліковий запис Користувача в разі його невикористання Користувачем протягом 12 календарних місяців.

2.8. При реєстрації на Порталі та Мобільних додатках Користувач зобов'язаний ввести унікальний пароль. При цьому Користувач несе повну відповідальність за надійність наданого пароля і захист свого облікового запису.

2.9. У разі отримання доступу третьою особою до облікового запису Користувача Користувач зобов'язаний негайно повідомити Адміністратора для прийняття відповідних заходів за умови, що Користувач може підтвердити правомірність приналежності облікового запису конкретному такому Користувачеві.

2.10. Користувач самостійно забезпечує збереження інформації про свої паролі та іншої конфіденційної інформації. Адміністратор не несе відповідальності за наслідки втрати Користувачем конфіденційної інформації про його особисті дані (логін і пароль). Дане положення поширюється як на передачу Користувачем інформації про особисті дані третім особам добровільно, так і на втрату Користувачем конфіденційної інформації про особисті дані поза його волею.

3. ВИКОРИСТАННЯ ПОРТАЛУ ТА МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ БЕЗ РЕЄСТРАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Користувач може використовувати певні сервіси Порталу та Мобільних додатків без реєстрації.

3.2. Незалежно від факту реєстрації Користувач зобов'язується дотримуватись умов цієї Угоди при використанні сервісів Порталу та Мобільних додатків.

3.3. Адміністратор має право обмежувати можливість використання Користувачем деяких сервісів Порталу та Мобільних додатків без отримання попередньої згоди Користувача з умовами цієї Угоди.

3.4. У разі, якщо дії Користувача можуть призвести до порушення будь-яких норм і правил чинного законодавства, прав людини, а також можливості виникнення претензій до Адміністратора або залучення Адміністратора до відповідальності за дії такого Користувача, Адміністратор має право негайно заблокувати дії Користувача без попереднього повідомлення або отримання будь-якої згоди з боку Користувача.

3.5. Крім випадків, прямо передбачених цією Угодою, Адміністратор зобов'язується вживати всі заходи, передбачені чинним законодавством для захисту персональних даних, які передаються Адміністратору при використанні Користувачем сервісів Порталу та Мобільних додатків без реєстрації.

3.6. Зобов'язуючись виконувати вимоги цієї Угоди, Користувач дає свою повну, безумовну і безвідкличну згоду на використання його персональних даних, наданих в рамках використання сервісів Порталу та Мобільних додатків для включення таких персональних даних до бази персональних даних Користувачів Порталу та Мобільних додатків.

4. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

4.1. Приймаючи умови даної Угоди, Користувач дає згоду відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.10 № 2297-VI (далі - «Закон») на обробку Адміністратором його персональних даних і підтверджує, що, даючи таку згоду, він діє за своєю волею і в своїх інтересах. Згода поширюється на наступну інформацію: ім'я, електронна поштова адреса, телефон, та інша інформація, що стосується Користувача, а також такі персональні дані, надані Користувачем як при заповненні реєстраційної форми на Порталі та Мобільних додатках, так і при заповненні свого профілю, файли cookie, IP-адреси, параметри та настройки інтернет-браузерів. Згода на обробку персональних даних надається Користувачем з метою користування сервісами даного Порталу та Мобільних додатків для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи без обмеження: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до чинного законодавства.

4.2. Обробка персональних даних здійснюється Адміністратором наступними способами: обробка персональних даних з використанням засобів автоматизації. При обробці персональних даних Адміністратор не обмежений у застосуванні способів їх обробки.

4.3. Для забезпечення можливості належного використання сервісів Порталу та Мобільних додатків Користувач надає Адміністратору номер телефону і/або іншу інформацію, що ідентифікує засоби зв'язку з Користувачем. Користувач цим надає свою повну та безвідкличну згоду на використання наданої інформації (номера телефону, а також ідентифікаторів інших засобів зв'язку) Адміністратором, а також передачі такої інформації третім особам, які надають послуги Користувачам – Партнерам Адміністратора. Адміністратор не несе відповідальності перед Користувачем за використання інформації (номера телефону, а також ідентифікаторів інших засобів зв'язку) Партнерами Адміністратора, яким така інформація була передана з технічних причин в рамках надання такими особами послуг Користувачеві.

4.4. Дана згода є письмовим повідомленням суб'єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Порталу та Мобільних додатків в день реєстрації на Порталі та Мобільних додатках.

4.5. Дозвіл Користувача на обробку персональних даних діє протягом усього терміну користування Користувачем Порталом та Мобільними додатками.

4.6 Персональні дані, надані Користувачем, будуть доступні співробітникам Адміністратора. Адміністратор не продає чи не передає, не розголошує особисту інформацію, яку отримує на Порталі та Мобільних додатках, третім особам без попередньої згоди Користувача за винятком випадків, передбачених цією Угодою та/або Положенням про конфіденційність. Зокрема, Адміністратор може використовувати послуги третіх сторін для обробки персональних даних Користувачів. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати персональні дані Користувачів для інших цілей. Адміністратор також може передавати персональні дані Користувачів в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України, або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства, а також для захисту прав або власності Адміністратора та третіх осіб.

4.7. Адміністратор має право в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цього розділу в будь-який час без попереднього повідомлення Користувача. Зміни до цієї Угоди набувають чинності з моменту їх опублікування. Коли Користувач реєструється на Порталі та Мобільних додатках або іншим чином взаємодіє з Адміністратором, Користувач дає згоду з новими умовами Угоди, що діють на даний момент.

4.8. Питання передачі, використання та захисту персональних даних Користувача регулюються окремим Положенням про конфіденційність, що розміщується на Порталі та Мобільних додатках.

5. СЕРВІСИ ПОРТАЛУ ТА МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ

5.1. Портал та Мобільні додатки призначені виключно для надання Користувачам інформаційних послуг, зокрема, доступу до загальнодоступної (публічної) інформації, інформації, яка правомірно надана третіми особами, об'єктів прав інтелектуальної власності, які правомірно використовуються шляхом розміщення на Порталі та Мобільних додатках.

5.2. На Порталі та Мобільних додатках не розміщується і Портал та Мобільні додатки не призначені для розміщення конфіденційної інформації, інформації з обмеженим доступом, інформації третіх осіб, на розміщення якої Порталом та Мобільними додатками не отримані належні дозволи і повноваження.

5.3. У разі виявлення Користувачами інформації та/або об'єктів прав інтелектуальної власності, використання яких обмежено або права на які належать третім особам, Користувач зобов'язаний звернутися до Адміністратора і повідомити про порушення з зазначенням Інтернет-адреси інформації та/або об'єктів прав інтелектуальної власності, які, на думку Користувача, порушують права третіх осіб та повідомити характер такого правопорушення.

5.4. Адміністратор на договірних підставах залучає третіх осіб, які надають і/або пропонують надання послуг Користувачам через Портал та Мобільні додатки. Адміністратор надає таким третім особам виключно інформаційні, рекламні та/або інші послуги, пов'язані з розміщенням інформації про таких третіх осіб, і не надаючи ніяких гарантій Користувачам щодо якості надаваних Користувачам послуг третіми особами.

5.5. Адміністратор не несе відповідальності і не бере на себе зобов'язань перед Користувачами щодо послуг, які надаються Користувачам третіми особами через Портал та Мобільні додатки.

5.6. Надання послуг Користувачам третіми особами здійснюється на підставі окремих договорів між конкретними Користувачами і третіми особами, стороною яких не є Адміністратор, навіть в тому випадку, якщо Користувач отримав інформацію про такі послуги за допомогою використання Порталу та Мобільних додатків або якщо Адміністратор будь-яким іншим способом сприяв укладенню таких договорів.

5.7. Адміністратор не несе відповідальності за терміни, якість надання інформації про такі послуги, а також Адміністратор не несе відповідальності перед Користувачами за можливі негативні наслідки, шкоду (збитки), заподіяну Користувачеві внаслідок ненадання чи неналежного надання послуг третіми особами.

6. ОБМЕЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСІВ ПОРТАЛУ ТА МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ

6.1. Користувач при використанні сервісів Порталу та Мобільних додатків може розміщувати інформацію і об'єкти прав інтелектуальної власності (далі - Контент). При цьому в разі розміщення Контенту Користувач гарантує, що він правомірно володіє таким Контентом або майновими правами на нього і/або отримав всі необхідні дозволи на розміщення такого Контенту від третіх осіб. У разі пред'явлення претензій Адміністратору Користувач зобов'язаний самостійно і за свій рахунок врегулювати такі претензії або відшкодувати Адміністратору збитки, понесені останнім у зв'язку з неправомірним розміщенням Користувачем Контенту на Порталі та Мобільних додатках.

6.2. Користувач зобов'язується не використовувати сервіси Порталу та Мобільних додатків для передачі, розміщення або поширення будь-яким способом інформації, зміст якої є незаконним, загрозливим, наклепницьким, образливим, порушує авторські права, поширює ненависть і/або дискримінацію людей за будь-якими ознаками, містить образи і претензії на адресу інших Користувачів, Адміністратора або будь-яких третіх осіб, права яких встановлені Законом України «Про захист суспільної моралі», Конституцією України та іншими відповідними нормативними актами. Також забороняється розповсюдження за допомогою Порталу та Мобільних додатків будь-якої інформацію еротичного, сексуального або порнографічного характеру. Якщо Адміністратор понесе будь-які збитки, пов'язані з розміщенням Користувачем на Порталі незаконної інформації, Користувач зобов'язаний відшкодувати ці збитки Адміністратору в повному обсязі.

6.3. Адміністратор не вживає жодних дій і не несе відповідальності за достовірність інформації, точність і правомірність розміщення Контенту на Порталі та Мобільних додатках. Адміністратор не перевіряє Контент, що розміщується Користувачами, і/або правомірно відтворений з інших джерел, в т.ч. мережі Інтернет, за умови наявності посилання на джерело такого Контенту, і не несе відповідальності за його достовірність і правомірність.

6.4. При використанні Порталу та Мобільних додатків Користувачі не мають права зберігати, розміщувати, передавати або поширювати іншим чином будь-яку інформацію та/ або об'єкти права інтелектуальної власності, які можуть привести до порушення прав третіх осіб, включаючи права на захист персональних даних.

6.5. При використанні Порталу та Мобільних додатків Користувачам заборонено здійснювати будь-які дії, які порушують або можуть бути наслідком порушення норм чинного законодавства України або законодавства іншої держави, в якому знаходиться Користувач, а також відповідних норм міжнародного права.

6.6. Надання інформаційних послуг і розміщення реклами на Порталі та Мобільних додатках здійснюється виключно Адміністратором або за попередньої письмової згоди з Адміністратором. Несанкціоноване розміщення інформації рекламного характеру Користувачами заборонено, в іншому випадку Користувач зобов'язаний відшкодувати Адміністратору понесені збитки в повному обсязі.

6.7. Інформація, яка розміщується на Порталі та Мобільних додатках, не повинна містити:

- обмеження прав меншин;

- видачі себе за іншу людину або представника організації і/або співтовариства без достатніх на те прав, у тому числі за співробітників і власників Адміністратора, а також введення в оману щодо властивостей і характеристик будь-яких суб'єктів або об'єктів;

- матеріалів, які Користувач не має права робити доступними згідно із законом або згідно з якими-небудь контрактними відносинами;

- матеріалів, які порушують права на будь-який патент, торгову марку, комерційну таємницю, копірайт або інші права власності та / або авторські і суміжні з ним права третьої сторони;

- нав'язливу рекламу, кореспонденцію «спам», «листи щастя», запрошення до участі у фінансових послугах або нав'язувати послуги іншим способом;

- матеріалів, що містять комп'ютерні коди, призначені для порушення, знищення або обмеження функціональності будь-якого комп'ютерного або телекомунікаційного устаткування або програм для здійснення несанкціонованого доступу, а також серійні номери до комерційних програмних продуктів, логіни, паролі та інші засоби для отримання несанкціонованого доступу до платних ресурсів в Інтернеті;

- реклами наркотичних засобів;

- записів на будь-чию адресу, що містять грубі та образливі вислови та пропозиції;

- записів, що містять матеріали порнографічного характеру.

6.8. Будь-які матеріали, отримані Користувачем з використанням сервісів Порталу та Мобільних додатків, Користувач використовує на свій страх і ризик. Користувач самостійно несе відповідальність за будь-які збитки, які можуть бути нанесені комп'ютеру і/або даним в результаті завантаження і використання цих матеріалів.

6.9. Адміністратор зобов'язується повідомити Користувачеві про претензії третіх осіб щодо розміщеного Користувачем Контенту. Користувач зобов'язується або надати Адміністратору права на публікацію Контенту, або видалити Контент

6.10. Адміністратор має право на першу вимогу відповідного уповноваженого (правоохоронного) органу, але відповідно до чинного законодавства, надавати такому органу наявну інформацію про Користувача, не виключаючи персональні дані.

7. ВИНЯТКОВІ ПРАВА І ГАРАНТІЇ АДМІНІСТРАТОРА

7.1. Портал, Мобільні додатки, будь-які їх складові частини, включаючи програмний код, елементи дизайну, текст та інші об'єкти права інтелектуальної власності є виключною власністю Адміністратора.

7.2. Дана угода не передбачає надання будь-яких прав або дозволів Користувачеві на використання Порталу та Мобільних додатків будь-яким чином, крім способів, передбачених функціональними можливостями (функціоналом) Порталу та Мобільних додатків.

7.3. Портал та Мобільні додатки надаються для використання Користувачами за принципом "as is" (як є). Адміністратор не бере на себе гарантій щодо безперебійної роботи сервісів Порталу та Мобільних додатків, своєчасності і точності їх роботи з метою підтвердження будь-яких фактів, а також відповідності сервісів Порталу та Мобільних додатків цілям Користувача.

8. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ АДМІНІСТРАТОРА

8.1. Адміністратор не несе відповідальності за будь-яку шкоду життю та здоров’ю, будь-які прямі та/або непрямі збитки, матеріальну та/або нематеріальну шкоду, зобов’язання чи втрати, понесені в результаті використання або невикористання Користувачем інформації, розміщеної на Порталі та Мобільних додатках, а також при використанні сервісів Адміністратора, та які можуть бути викликані неповним або несвоєчасним наданням інформаційних послуг Порталом та Мобільними додатками; відсутністю можливості отримати доступ до послуг або використовувати їх; ненаданням чи неналежним наданням послуг Користувачам будь-якими третіми особами; будь-якими діями чи бездіяльністю таких третіх осіб; наявністю чи відсутністю будь-яких повноважень, дозволів, ліцензій, погоджень третіх осіб, наявністю чи відсутністю у таких осіб спеціального правового статусу тощо; несанкціонованим розповсюдженням, зміною або знищенням інформації Користувачів внаслідок будь-якого використання Порталу та Мобільних додатків.

8.2. Адміністратор не гарантує постійний або безумовний доступ до надаваних Порталом та Мобільними додатками послуг. Функціонування Порталу та Мобільних додатків може порушуватися діями непереборних сил та інших факторів, запобігання або подолання яких виходить за межі можливостей Адміністратора.

8.3. Адміністратор завжди готовий взяти до уваги побажання і пропозиції будь-якого Користувача Порталу та Мобільного додатку по роботі ресурсу.

9. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

9.1. Ця Угода являє собою договір між Користувачем і Адміністратором щодо порядку використання сервісів Порталу та Мобільних додатків і замінює собою всі попередні угоди між Користувачем і Адміністратором.

9.2. Дійсна Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані цією Угодою, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України. Всі можливі суперечки, що випливають з відносин, що регулюються цією Угодою, вирішуються в порядку, встановленому чинним законодавством України за місцем знаходження Адміністратора. Всюди за текстом цієї Угоди, якщо явно не вказано інше, під терміном «законодавство» розуміється законодавство України.

9.3. Зважаючи на безоплатність послуг, що надаються в рамках цієї Угоди, норми про захист прав споживачів, передбачених законодавством України, не можуть бути застосованими до відносин між Користувачем і Адміністратором.

9.4. Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Адміністратором агентських відносин, доручень, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, трудових відносин, або яких-небудь інших відносин, прямо не передбачених дійсною Угодою.

9.5. Якщо з тих чи інших причин одне або декілька положень цієї Угоди будуть визнані недійсними або такими, що не мають юридичної сили, це не впливає на дійсність або застосовність інших положень Угоди.

9.6. Бездіяльність з боку Адміністратора в разі порушення Користувачем або іншими Користувачами положень Угод не позбавляє Адміністратора права застосовувати відповідні дії на захист своїх інтересів пізніше, а також не визначає відмови Адміністратора від своїх прав в разі здійснення в подальшому подібних або схожих порушень.

9.7. Ця Угода складена українською мовою, однак надається для ознайомлення Користувачам російською та англійською мовами. У разі невідповідності між умовами цього документа українською мовою і його перекладами російською та англійською мовами юридичну силу має виключно версія документа українською мовою, яка розміщена за адресою: https://uklon.com.ua/document/useragreement.

Дата останньої зміни:
Останні зміни Угоди 13 квітня 2017р.

РЕКВІЗИТИ:

ТОВ «УКЛОН»

ЄДРПОУ 40625367

e-mail: info@uklon.com.ua

Телефон технічної підтримки: +380931771508