This version of the page http://www.morepiva.com/news.php?news=1621 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-03. The original page over time could change.
Новини клубного життя – архів новин, афіші, шпалери, пивні курьйози, рекорди, поради до пива
  НАРОДНИЙ КЛУБ  
  НОВИНИ КЛУБУ  
  МЕНЮ  
  ФОТОГАЛЕРЕЯ  
  РОЗВАГИ  
  ПРО ПИВО  
  МУЗИКА  
  ВІДЕО  
  ЗНАЙОМСТВА  
  ФОРУМ  
15.07.2017
    ДЖАМАЙСЬКИЙ НОВИЙ РІК. Відео
А ось і відеозвіт з нашої мегавечірки. Вкотре дякуємо усім вам, друзі, за те, що завітали та створили тим самим чудову атмосферу. Спасибі Каті Павловій та Назару Дубині за сам ролик.
Не забудьте поділитись із друзями та залишити собі на згадку на стінці це відео :)
https://www.youtube.com/watch?v=_Gj7EgRP9ZE
14.07.2017
    ДЖАМАЙСЬКИЙ НОВИЙ РІК. Фото
Якесь нереальне божевілля творилось того вечора в Кораблику! Всі очікували, що буде круто, але навіть не сподівались, що настільки! Здається, ця вечірка запам’ятається на все життя. Ну, як мінімум, на рік :) Розваги від Славка, Річіка та Тіми, танці від DJ Njoi, Boochyaaman та Dubmasta, подарунки від партнерів і Кораблика, яскраві люди, що завітали. Ну і родзинка цьогорічної вечірки – паперове шоу! Це було шось фантастичне. Усі моментально перетворились на дітлахів і мочились «снігом», наче школярі :)
Але найприємнішим моментом було те, що опів на третю, коли паті завершилось, всі гості, незалежно від свого алкогольного стану чи ейфорії, взяли сміттєві пакети в руки, і, як одна дружня сім’я, прибрали за собою ці гори кайфу. Від імені Кораблика щиро дякуємо вам, друзі, за цей вчинок! Такі моменти не забуваються та стають історією нашої спільної другої домівки!
За це ділимось з вами чудовими світлинами від Дмитра Кухарука. А зовсім скоро не забудьте заглянути на наші сторінки за відеосюжетом з події ;)
Дякуємо за репости, лайки та відмітки ваших друзів :)
18.06.2017
    «STAND UP вечірка». Відео
Друга серія вечірок Стенд Апу в Кораблику зібрала ще більше людей і була ще більш крутою, ніж перша. Дякуємо усім причетним до події. Продовжимо Stand Up паті вже з вересня. Стежте за анонсами.
А поки дивіться відео від Назара Дубини і Катерини Павлової
17.06.2017
    вечірка «ITALIANO VERO». Фото
По-своєму цікавий видався в нас музичний круїз до Італії. Двоє італійців Alfonso Oliver та Andrea Pinto та українка Дарина Бурнос зібрали в залі і представників італійської діаспори, і українців, які провели добрий кавалок часу в Італії, і багатьох творчих людей. У програмі звучали як авторські пісні музикантів, так і відомі на весь світ італійські хіти. Хлопцям та Дарині дуже сподобалась корабельна публіка. Дякуємо усім, хто завітав. І окремо Дмитру Кухаруку за світлини з події ;)
15.06.2017
    гурт "Epolets" (Одеса). Фото з концерту
Чудовий вечір у нас видався в четвер. Зазвичай у нас нічого не відбувається в ці дні – не буває ні концертів, ні дискотівок. Проте саме цього разу традиція була трішки змінена і на сцені Кораблика опинились двоє класних чуваків з не менш прикольною акустичною програмою. Паша Варениця та Андрій Головерда із гурту “Epolets” в рамках свого «Light Acoustic Tour» завітали до Луцька аби потішити своїх фанів несподіваним легким саундом і зовсім іншим варіантом своїх концертів. Кораблик співав, плескав і підморгував музикантам, а ті в свою чергу дарували своє музло ще душевніше і на відстані витягнутої руки :)
Дякуємо усім, хто завітав на подію, а тим, хто полінувався, радимо кусати лікті :)
До вашої уваги фото з події від Дмитра Кухарука, а незабаром не забудьте заглянути ще й за відеозвітом
15.06.2017
    Гурт "Epolets" (Одеса). Відеосюжет
Акустична програма "Epolets Light"

Зйомка та монтаж: Дубина Назар
Ведуча: Katya Pavlova

https://www.youtube.com/watch?v=X0rM5EEaHWU&feature=youtu.be
27.05.2017
    Вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». ФІНАЛ! Відео
«Гоп-Ца-Ца» відбулось! Чудовий проект у Кораблику, який тривав 9 місяців, підійшов до свого логічного завершення. До вашої уваги відеозвіт з фіналу крутої сезонної вечірки. Дякуємо усім причетним за участь, а вам, дорогі друзі, за перегляди та поширення цього відео.
Зйомка та монтаж – Назар Дубина, ведуча сюжету – Катерина Павлова.
<< назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   вперед >>
23.07.2017
Спекотні Танці: суміш реггі та латини
Літо у розпалі! Пивний клуб "Оболонь" цієї неділі об'єднує два найспекотніших стилі музики в одну дискотівку! Реггі (рагга, реггітон) та латино тематика, надіємось, якнайефективніше підійде до трішки прохолодніших вечорів, пива або коктейлів. Тому не прогавте "Спекотні Танці", а беріть з собою рушники, плавки і гайда у Кораблик! :) Тим паче зараз такий "солярій" буде безкоштовним на вході ;о)
22.07.2017
Українська Дискотівка
Справжнім українцем можна почуватись не лише тоді, коли раз на рік вдягаєш вишиванку на День Незалежності, а й тоді, коли пишеш в соцмережах українською, в магазині запитуєш не "скільки там рублів з мене?", а "скільки гривень?", вболіваєш за нашу збірну до кінця, ходиш на кіно з українським дубляжем, відвідуєш концерти українських музикантів, підтримуєш україномовну пресу, читаєш книги українських авторів.. Ну, і, звісно, хоча б періодично ходиш на українські танцульки до Кораблика аби пригадати щось добре і стареньке, або познайомитись із багатьма хорошими піснями, які навіть ніде і ніколи не чув! Приходьте! Буде гарно ;) Вхід вільний!
21.07.2017
Нарешті п'ятниця! Відривна дискотівка
Ну от і дочекались! Важкуватий робочий тиждень, виснажливе навчання, суцільні домашні клопоти - гадаємо, настав час на перезавантаження вашої системи :) Або ж навпаки - відзначити успіхи, досягнення чи якусь важливу подію. Перший вихідний вечір цього тижня і, напевно, можливість наступного ранку нормально відіспатись від бурхливої ночі. А ще можна і колег підбити на гулянку в Кораблику. Обіцяємо гарну атмосферу, чудову різнопланову музику від Тіми та моооре пива :о) Вхід вільний!
16.07.2017
Дискотівка 2000-х
Ми вже близькі до завершення другого десятка 2000-х, тому очевидно, що постає бажання пригадати чим тішили нас музиканти у 2000-2017-х роках?.. Спробуємо зробити це разом. Мало того, нагоцаємось добряче, бо вже цю музику точно так чи інакше "промацали" всі - і ті, хто народився в 70х, і ті, кому зараз лише 19 і він вперше вирішить завітати до Кораблика! Музика різних стилів та характеру, українська та іноземна - надіємось, буде вам довподоби та принесе купу задоволення. За пультом - Тіма. Ентер - фрі! :)
15.07.2017
Танці на палубі Кораблика: від 60-х і до сьогодні
"Кораблик" завжди притягує до себе хороших людей хорошими традиціями та не менш чудовою музикою. Цієї суботи ми не будемо обмежуватись в стилях і часі (окрім традиційного формату), а відправлятимемо до наших динаміків і ваших вух купу хітів від 60х років і до сьогодні. Як завжди, окрему увагу приділятимемо українській музиці! Гарна нагода відпочити після робочого тижня у чудовій компанії та в душевному закладі ;) За пультом - Тіма. Вхід вільний!
14.07.2017
щорічне фірмове свято Кораблика «ДЖАМАЙСЬКИЙ НОВИЙ РІК». За участі: WhataFunk (Луцьк), Boochyaaman (Київ), Dubmasta (Київ). + ПАПЕРОВЕ ШОУ!
Щороку в цю найспекотнішу пору року ми піднімаємо температуру ще дужче і бавимось найгучніше!!! Найпотужніше свято Кораблика, якого немає більше ніде. Навіть на самій Джамайці))) Купа конкурсів, спекотних розваг, приміряння "шарового" купальника, свій Санта (цього року ним буде Славко Мазурок), прохолодне пиво, тематичні декорації та родзинка цьогорічної події - ПАПЕРОВЕ ШОУ! Окрім того вашими сідничками на танцмайданчику будуть ворушити WhataFunk (Луцьк), Boochyaaman (Київ), Dubmasta (Київ), а над фото-відеозвітами працюватиме 6A Studio. Не забудьте одіти на паті шорти, панамки та кольорові футболки. Дівчатам пропонуємо приходити у купальниках ;о) Адже для тих, хто завітає у купальних "костюмах" або з дредами, діятиме знижка -50% на вході ;) Запрошуємо на добрячу порцію позитиву та сонячних вібрацій!
Переглянути попередні
архів афіш пивного клубу "ОБОЛОНЬ"
25.08.2017
К-А-Н-І-К-У-Л-И-!-!-!
15.08.2017
К-А-Н-І-К-У-Л-И-!-!-!
01.08.2017
К-А-Н-І-К-У-Л-И-!-!-!
30.07.2017
Зелена Дискотівка
29.07.2017
Ритмотека
28.07.2017
Лише вершки: 1990-2017. Танці
23.07.2017
Спекотні Танці: суміш реггі та латини
22.07.2017
Українська Дискотівка
21.07.2017
Нарешті п'ятниця! Відривна дискотівка
16.07.2017
Дискотівка 2000-х
15.07.2017
Танці на палубі Кораблика: від 60-х і до сьогодні
14.07.2017
щорічне фірмове свято Кораблика «ДЖАМАЙСЬКИЙ НОВИЙ РІК». За участі: WhataFunk (Луцьк), Boochyaaman (Київ), Dubmasta (Київ). + ПАПЕРОВЕ ШОУ!
09.07.2017
Тільки Хіти. Дискотівка
08.07.2017
РОКотека
07.07.2017
РадіоХіти. Танці
02.07.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
01.07.2017
ДискоЛихоманка 70-80-90-х
30.06.2017
Ритмотека
25.06.2017
День Молоді! Танці
24.06.2017
гурт «CARLOS BANDOS» (Луцьк). Джаз. Кавер-програма

Архів афіш
<< назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   вперед >>
ПОРАДИ ДО ПИВА
Если Вы хотите оценить качество пива по запаху, то должны определить, насколько гармонично сочетание всех запахов, которые Вы вдыхаете и выдыхаете, понюхав пиво и попробовав его на вкус. При характеристике запахов используют следующие понятия: хмелевой, чистый, свежий, слабый хмелевой, дрожжевой, цветочный, испорченного пива (кислый, тухлый).
ПИВНІ КУРЙОЗИ
Когда в 1980 г. в Норвегии решили снизить крепость популярного в стране пива "Пилснер" с 4,5% до 3,2 %, это вызвало такой бурный протест любителей пива, что вопрос был вынесен на обсуждение норвежского парламента.
ПИВНІ РЕКОРДИ
Австрийский дерматолог Бернхард Анхаузен открыл, что запах пива тормозит агрессивность комаров. Свои мысли он сформулировал так: "После испития кружки пива на коже появляется пот, в состав которого входит вещество, не позволяющего насекомым нападать на человека". Все бы ничего, если бы не один побочный факт: Бернхард - родственник владельца большого пивоваренного завода.
КНИГА ВІДГУКІВ ТА ПРОПОЗИЦІЙ
НАВІГАЦІЙНИЙ КОМПАС
Розробка, дизайн, супровід:
Українські інтернет технології
Посмакувати стравами та випити келих пива у місті Луцьку можна за адресою: вул. Коперника, 8-а
Контактна скринька: obolon@morepiva.com
Контактні телефони:
+3 8 (0332) 723353, +3 8 (050) 2154156

Украинская Баннерная Сеть