This version of the page http://volia.com/ukr/tv/?utm_content=main-page (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-01. The original page over time could change.
Цифрове кабельне телебачення в Києві. Підключення ТБ в Україні | ВОЛЯ
 
80 грн/міс. на 4 місяці!
Акція для нових абонентів «Врожай знижок»

Телебачення Кращі канали Ціна 80 грн/міс.

Отримайте доступ до кращих каналів на 4 місяці всього за 80 грн/міс.!

Підключити
Умови акції
  • Врожай ТБ Пакет
  • Канали пакету «Оптимальний»
  • Вартість
    включена
    Користування ТВ-тюнером, грн/міс.
  • до 4 Період дії акційних умов, міс.
  • 80,00 Акційна вартість, грн/міс.
  • 150,00 Регулярна вартість пакету, грн/міс.
    Інформацію вказано станом на 01.08.2017 р.

Акція проводиться по 31.10.2017 р. Умови діють лише для нових абонентів.  
Додаткові пакети та додаткові послуги доступні на регулярних умовах, вартістю згідно чинних тарифів Підприємства.
Після закінчення періоду дії акційних умов послуга буде надаватися на умовах аналогічного за наповненням регулярного пакету «Оптимальний».

Підключення

Будь ласка, оформіть заявку і ми підключимо Вас всього за 1 грн

Оформити заявку
Обладнання ТБ

Для перегляду цифрового телебачення Вам знадобиться Smart ТВ-тюнер, HD ТВ-Тюнер або CAM модуль*Надання в користування ТВ-тюнера включено у вартість пакету

Документи
  • Регламент проведення акції «Врожай знижок» Завантажити (pdf, 441 Kb) Серпень 1, 2017
Корисні посилання
Цифрове ТБ від ВОЛІ з легкістю міняє світ телеглядача

Як би не намагались інші технології розваг витіснити телебачення з українських будинків та квартир, воно продовжує грати важливу роль. Натиснув кнопку на пульті – мовчить, натиснув іншу – починає розважати, інформувати, просвіщати. Адже це така приваблива можливість – одним натисканням кнопки пульту змінювати світ навколо. Проте ця легкість ставить перед провайдерами телекомунікаційних послуг складні завдання: задовольнити кожного телеглядача, швидко реагувати на зміну попиту.

Схоже, що вірне рішення знають у ВОЛІ. Провайдер акцентує увагу на якісному та яскравому малюнку, щоб для глядачів щоденний перегляд телевізору був святом. Картинку забезпечують технології, а ВОЛЯ ТВ сильне саме в технологіях. Ще коли про цифру мало хто чув, кабельне телебачення у Києві від ВОЛІ стало цифровим. Потім цифрою накрили інші великі міста України. За цим прийшла ера високої чіткості – HDTV.

У візитці ВОЛЯ ТВ ще й така важлива для телеглядачів інформація:

1. Ретельно відсортовані телеканали. Українські та від найкращих кіностудій світу. Багата жанрова палітра: кіно, розваги, інформація, спорт.

2. Для гурманів – пакет власних телеканалів «ВОЛЯ CINE+». Спеціально для тих, хто полюбляє щось особливо смачненьке. З початку 2016 року додали канал для дітей «CINE+ KIDS HD», який одразу увійшов у 30-ку найбільш популярних телеканалів України.

3. Додатково «Інтерактивне ТБ». Це коли у квартирі або будинку нема кабельного телебачення, то для того щоб не заздрити сусідам, можна дивитись усі канали через Інтернет.

Провайдер піклується про те, щоб тарифи були помірними, а підключення телебачення – простим та зручним. Наприклад, у Києві підключити цифрове телебачення простіше за все – треба оформити заявку на сайті компанії. Там ви можете дізнатись про ціну підключення. Існують інші способи: наприклад, можна відвідати Центр сучасних технологій або зателефонувати у call-центр.

Так само можна підключити телебачення у будь-якому місті України, де є ВОЛЯ.