Новини

Останні новини з життя школи та академії

Катерина Горностай отримала три перемоги на Одеському кінофестивалі

Наша випускниця та викладачка Катерина Горностай здобула кілька нагород на Одеському міжнародному кінофестивалі. Її фільм «Бузок» отримав спеціальний приз національного журі і диплом FRIPRESCI (Міжнародної федерації кінопреси). Над фільмом працювали також наші випускниці Аліна Сугоняко (виконавиця однієї із ролей) та Вікторія Хоменко (продюсер). Також проект фільму Катерини «Стоп-земля» переміг у пітчингу на Одеському кінофестивалі. Катерина…

Вступна кампанія – 2017

Подати документи на магістерську програму НаУКМА з журналістики можна до 24 липня за адресою м. Київ, вул. Іллінська 9, Культурно-Мистецький Центр НаУКМА (2 поверх). Розклад роботи приймальної комісії: Пн.-Пт.: 9.00 – 17.00. Обідня перерва: 13.00 – 14.00. Іспити на програму: Англійська мова Письмовий іспит зі спеціальності Презентація творчих доробків Розклад вступних випробувань: Презентація творчого доробку: 25…

Наша докторантка взяла участь у літній школі з конфліктно-чутливої журналістики

Наша докторантка Галина Будівська взяла участь у літній академії з конфліктно-чутливої журналістики, що відбулася з 2 по 12 липня у Лейпцигу та Берліні. Серед розглянутих у рамках школи тем – ідея конструктивної журналістики, висвітлення конфлікту, мова ворожнечі, робота з травмованими людьми та інші. Учасники отримали змогу відвідати редакції німецьких ЗМІ, офіси правозахисних медійних організацій, музеї…

Loading blog posts...

Навчальні курси, дисципліни та семінари

Навчальна програма розроблена у відповідності до потреб сучасного медіа ринку. Викладачі-практики та реальні завдання для поповнення власного портфоліо.

Виробництво радіо новин. Студійний практикум

Теорія медіа культури

Медіа менеджмент

Основи економічної журналістики

Мультимедійні журналістські проекти. Практикум

Методологія досліджень медіа

Виробництво новин. Студійний практикум 

Документалістика

Показати більше Це поки що все

Приєднуйся та навчайся

Практичний досвід

  Робота над власними ТБ- та радіо сюжетам, документальними фільмами, веб-проектами) та може пройти практику в провідних редакціях українських та закордонних медіа.

Високі стандарти професії

 Наголос на цінностях етики і професіоналізму. Вимогливість до власної роботи та роботи колег, заклик до об’єктивного аналізу складних ситуації та висвітлення їх із усвідомленням можливих наслідків.

Дотримання вимог сучасності

Знання та вміння,  що відповідають сучасним викликам журналістики та вчать реагувати на зміни медіа середовища.

Актуальні наукові досягнення

Школа проводить репутаційні та комунікаційні аудиторські дослідження на замовлення українських і міжнародних донорських, медійних та громадських організацій.

Приєднатися
Tweets by MohylaJSchool

15 000 Гб

студентських доробків

45

студентів

167

випускників

14

“вічних студентів”

Що говорять випускники?

“Нас навчили не лише теоретичним засадам, але й практичним речам. Після Школи мої одногрупники і я швидко знайшли роботу. Нас не треба було вчити, ми вже все вміли. Коли я прийшла радіо, одразу почала працювати редактором, знала, як працювати в программах, що обробляють звук, які є вимоги до радіорепортажів. Всі ці знання мені дуже допомогли.”

– Ніна Кур’ята, головна редакторка BBC Україна

У професійному житті Школа зіграла вирішальну роль. Тут ми отримали дуже сучасну, прогресивну освіту. Ми не лише вивчаємо жанри, а дотичні до нових технологій, маємо більше практичних навичок, ніж випускники інших факультетів журналістики. І звичайно, це дуже допомагає в роботі.

– Марія Семенченко, редакторка відділу «Суспільство» газети «День»

Після чотирьох років навчання на філології здавалося, що вже стомилася вчитися. Але у J-School цей скепсис минув одразу. Найцінніше, що там отримала – практичні вміння. Вивчені раніше біографії мовознавців з радістю забула, але розбуди серед ночі – сюжет змонтую. J-School дає журналістові такий рівень підготовки, що важко потім знайти українське медіа, де б не почував себе overqualified.

– Олена Павлова, журналістка, кураторка конкурсу “Новела по-українськи”, авторка кота Інжира.