Дмитро Данилін

Автор:

Чергова невдача "Динамо"

мнения

24 Октября 2016, 10:44

На домашній арені "Динамо" приймало "Бенфіку". Я особисто був на цьому матчі, тому буду розповідати ще й про свої відчуття.

Єврокубки почались!

мнения

18 Сентября 2016, 02:30

Нарешті почався сезон Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Одразу три команди захищатимуть Україну у найкращих клубних турнірів світу. Чемпіон УПЛ "Динамо" провело перший матч у новому Євросезоні з "Наполі" в Лізі Чемпіонів, а "Зоря" і "Шахтар" у Лізі Європи проти "Коньяспора" і "Фенербахче".

Футбол очима дитини: українське класіко

мнения

11 Сентября 2016, 02:18

Нарешті до України повернувся суперфутбол. Після стількох малогабаритних матчів, 9 вересня відбулася битва між "Шахтарем" і "Динамо". На НСК Харків було справжнє свято футболу.

Трансфери літа 2016

мнения

6 Сентября 2016, 13:59

1 вересня, крім дня знань, закінчилося трансферне вікно. Було б доречно зробити невеличкий топ трансферів. Але мій топ-15 буде розподілений не тільки за ціною, але за моїми очікуваннями від гравців у новому клубі. Тож почнемо:

Євро-2016 очима дитини: Нарешті фінал

мнения

11 Июля 2016, 17:51

У Парижі, на Пар де Пренс, 10 липня 2016 року, стався фінал між збірними Франції та Португалії. Дві титуловані  футбольні країни зустрілися в одному матчі. Для португальців це століття дуже цікаве, бо на кожному чемпіонаті Європи чи Світу вони проходили далі чверть фіналу. Французи у цьому столітті перемогами не відзначались, але були фаворитами матчу.

Євро-2016 очима дитини: Бій титанів

мнения

10 Июля 2016, 18:38

Останній матч у Марселі був дуже цікавим. До французів цього разу приїхали німці. Цей півфінал вирішував долю останнього учасника фіналу.

Євро-2016 очима дитини: Протистояння двох фаворитів на золотий м’яч

мнения

7 Июля 2016, 20:07

Матч Уельс : Португалія заворожував, перш за все, протистоянням своїх лідерів – Гарета Бейла та Кріштіану Роналду. Два гравці мадридського Реалу змагалися за вихід у фінал. Та повернемося саме до команд і гри.  Португалія як завжди грала першим номером. Атаки особливо нічим не закінчувались, але португальці старалися тримати м’яч. Спроби ударів закінчувались не дуже добре, тому на хвилині тридцятій Уельс вирішив цим скористатися. Бейл почав знущатися з захисту Португалії. Він, правий півзахисник, зміщався у центр і бив по воротах. Команда, здавалося, що нарешті ожила і пішла в атаку. На жаль, перший тайм швидко закінчився, так не розпочавшись як гольовий футбол.

Євро-2016 очима дитини: Шлях до півфіналу

мнения

6 Июля 2016, 21:04

Другі пенальті поляків та чергова нічия для португальців

Євро-2016 очима дитини: Плей-оф

мнения

25 Июня 2016, 22:18

Перші учасники

Євро-2016 очима дитини: Не так сталося, як гадалося

мнения

18 Июня 2016, 23:00

У Ліоні дощ зустрів наших перед матчем. Погода була не на нашому боці. А ЗМІ  навпаки – вважали Україну фаворитом. У цього суперника ми повинні були вигравати. Особливо з такою грою, як проти Німечинни. Але північні ірландці хотіли показати, що вони недарма потрапили на це Євро. Тому вони з перших хвилин пішли в атаку. Два-три моменти — і відійшли у захист. А збірна України вирішила штурмувати ворота суперника. Весь тайм хотіли забити, але щось не виходило. Безглузді помилки у звичайних ситуаціях приводили до контратак Північної Ірландії. Україну було не впізнати. Наші гравці після матчу з німцями були майже переможцями наступного. Та, здається, ми побачили гарний приклад недооцінки суперника. Другий тайм почався з голу у ворота нашої команди. І знову штрафний. Подача і удар головою. У наших одразу почалася паніка. Вони пішли вперед. Момент за моментом. Ірландці забули про напад. Але довгі атаки наших закінчувались відверто невдалими ударами. Таке було враження, що наші з половини суперника не відходили. Щоправда на 55 хвилині пішов град і арбітр зупинив матч. А тоді, після маленької перерви, українці продовжили атакувати. Але знов нічого не виходило. Ще й на останніх секундах чотири захисники нашої команди не розібралися і нападник Північної Ірландії забив другий м’яч.

Євро-2016 очима дитини: Битий небитого…б’є?

мнения

15 Июня 2016, 12:59

Повернемося до матчу Англія-Росія (відбувся 11 червня), який закінчився невиправданою нічиєю. Матч не був особливо цікавим. Англія майже весь час проводила у нападі. Але з точністю були проблеми. Адам Лайлана, гравець Ліверпуля, який грав на фланзі атаки, хотів забити за межі штрафного майданчика. Та наскільки я розумію, хотіти малувато, а треба ще й щось робити для цього. Крім Адама, бив і нападник збірної Англії у цьому матчі, Гаррі Кейн. Та його гра теж не приносила потрібних результатів. Декілька разів закидували м’яча на Рахіма Стерлінга, але він швидко втрачав його. Росія завдала один нещасний удар головою, але воротар англійців легко взяв його до рук. Перший тайм закінчився з рахунком 0:0, але до голу були ближче англійці. 10 ударів на їхньому рахунку і лише один зі сторони росіян.

Євро-2016 очима дитини: гра Україна-Німеччина

мнения

13 Июня 2016, 11:42

Нарешті ми дочекалися матчу за участі збірної України. Лільський стадіон П'єр Моруа став центральним у першому турі для всіх українців. Та й суперник відповідав цьому статусу – в положенні хазяїна була збірна Німечинни, чинна володарка Кубка  Світу. Але був  нестандартний склад. Троє з чотирьох захисників були не частими гостями у лавах збірної. У центрі захисту зі звичним Боатенгом був гравець Валенсії Мустафі замість Хумельса,  а по флангах взагалі ледь не дебютанти.  Зліва Гектор – захисник Борусії Мюхенбладбах, справа Хьоведес – гравець Шальке.

Євро-2016 очима дитини

мнения

12 Июня 2016, 15:52

10 червня 2016-го року ми побачили початок нового розділу в історії Євро-турнірів. Це Євро буде проходити на території однієї із найсильніших збірних всіх часів – Франції. 10 міст, 10 стадіонів, 24 команди, мільйони уболівальників і неймовірні емоції. Перший матч відбувся між збірними Франції та Румунії і закінчився перемогою Франції. Упродовж місяця ми будемо насолоджуватися грою кожної збірної.