Юрко Банзай

Автор:

Два тижні літа: Острови

мнения

1 Апреля, 05:19

Трушні тайські острови подібні на наші села. В найкращому випадку – райцентри. Там живуть прості люди, зайняті простими життєвими задачами. Типова тайка – це симпатична, привітна жіночка, що смачно готує, любить посміхатися, приймати гостей і майже не знає англійської мови. Старші тайці – поважні, пишаються тим, що гарно роблять свою роботу і теж володіють словниковим запасом Еллочки Людоєдки. Ну, а молодь – як молодь. Ніби самі звичайнісінькі люди, тільки живуть в натуральному раю. Де синє море лоскоче мілкий пісочок, над водою нависають пальми, краби увечері збираються на свої пляжні паті, а барвисті птахи дражняться з вашої, дивної для них говірки.

Два тижні літа: місто у хмарах

мнения

16 Марта, 05:23

Поки крила новенького Боїнгу несли нас у столицю Малайзії, я думав, що якби AirAsia працювала в Україні, я забув би, що таке Інтерсіті, а про Хундай думав би, що то такі дешеві мікрохвилівки. Я обожнюю літати – кожного разу коли літак підіймається в повітря мені здається справжньою магією. Треба таки буде вивчитися на пілота коли виросту)

Два тижні літа: Таїланд

мнения

6 Марта, 05:14

Частина 2. Столиця

Два тижні літа

мнения

2 Марта, 11:13

Мій вічно-молодий кум Рижий каже, що три речі є на світі, котрі, як одного разу почнеш робити, то зупинитися буде страшне як тяжко. Це лузати сємки, чухати там, де чухаєця, та говорити із приятелем, що повернувся з далеких мандрів. 10 779 кілометрів – це таки далека мандрівка.