Талановита молодь – ми шукаємо тебе!

Компанія TNS в Україні проводить активну політику розвитку талановитої молоді та підтримує декілька конкурсів студентських робіт — стипендіальний конкурс ім.Ігоря Ткаченка і конкурс «Молодь освоює маркетинг». Цього року TNS спільно з Фондом ім.Ігоря Ткаченка оголошує всеукраїнський конкурс студентських робіт «SMART START» з призовим фондом 10 000 гривень!

Запрошуємо до участі студентів всіх спеціальностей та вищих навчальних закладів України!

Що потрібно для участі:

1. Написати роботу в галузі маркетингових/соціологічних досліджень (ОБОВ’ЯЗКОВО!!!: робота в електронному вигляді, що містить концепт аналітичного дослідження, гіпотези та завдання, опис процедури аналізу даних, результати та висновки);

2. Об’єм роботи: до 20 сторінок тексту, (12 розмір, 1.5 міжрядковий інтервал)

Тематики робіт:

1.Он-лайн торгівля в Україні: бар’єри та можливості розвитку

2.Споживацькі настрої в умовах кризи

3.Середній клас в Україні: теорія та реальність

4.Зміна споживацької поведінки в умовах розвитку новітніх технологій

5.Он-лайн поведінка населення України

6.Зміна стилю життя населення України в умовах фінансової скрути

7.Власна тема

8.Аналіз масиву даних TNS (дані подаються у форматі SPSS, детальний опис масивів, що ми надаємо для аналізу: http://www.slideshare.net/TNS_Ukraine/smart-start-58549783)

 Ви вирішили брати участь у конкурсі, що робити далі?

1. Студенти, які бажають брати участь у конкурсі, повинні вислати тему своєї роботи на електронну пошту oleksandra.persykova@tns-ua.com до 04 березня 2016 р. включно.

 У листі також необхідно вказати ім’я, прізвище, університет, спеціальність, рік навчання та телефон студента, тему листа зазначити як «SMART START». Також, необхідно вказати ПІБ та контактний номер телефону керівника вашої роботи (викладача, який є куратором написання роботи)

2. Студенти, які бажають написати роботу за результатами обробки масиву даних компанії TNS, повинні написати запит на отримання масиву даних на oleksandra.persykova@tns-ua.com не пізніше 10 березня 2016 р. Після отримання запиту компанія протягом 3-х робочих днів надає для обробки масив даних у форматі SPSS.

3. До 25 березня 2016 р. включно необхідно надіслати саму роботу. Після 25 березня 2016р. роботи прийматись не будуть.

4. Орієнтовно 5 квітня буде оголошено 5 найкращих робіт (з найвищим балом), автори та куратори яких приїдуть на захист робіт в офіс компанії TNS у Києві.

5. Якщо ви потрапили до 5-ки кращих — готуйтесь до презентації робіт 15 квітня.

Студентам та викладачам з інших міст витрати на дорогу будуть компенсуватись. Детальніше звертайтесь до Олександри Персикової, тел. 095-268-04-14,  201-10-15, oleksandra.persykova@tns-ua.com  або до Тетяни Чигирин, тел. 050-351-57-75, 201-10-51, hr@tns-ua.com.

 УВАГА! Лише 5 найкращих робіт (з найвищим балом) будуть запрошені до захисту робіт.

 Як буде проходити оцінювання робіт?

Оцінювання складається з 2-х етапів: оцінка роботи (60 балів) та оцінка презентації роботи (40 балів).

Оцінка роботи проходить за наступними критеріями:

1. Оцінка аналізу роботи: наскільки аналіз був ґрунтовним, повним та коректним (30 балів)

2. Оцінка структурованості роботи: наскільки робота була логічно побудованою та чітко викладеною (15 балів)

3. Оцінка оформлення роботи: оцінка грамотності, форматування, оформлення ілюстрацій тощо (15 балів)

4. Оцінка презентації: оцінка загального враження від презентації роботи, відповідей на запитання під час доповіді тощо (40 балів)

Нагороджується грошовою винагородою автор роботи, що набрала найбільшу суму балів за результатами оцінювання та захисту роботи, а куратор-викладач роботи нагороджується цінним призом.

До складу конкурсної комісії, яка розгляне роботи, заслухає презентації учасників конкурсу та визначить  кандидатури переможців увійдуть провідні фахівці TNS.

  Ми чекаємо на талановиту молодь, для якої мотивацією буде не тільки грошова винагорода, а й можливість отримання роботи у провідній дослідницькій компанії України та світу.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Олександра Персикова, тел. 095-268-04-14,  201-10-15, oleksandra.persykova@tns-ua.com або Тетяна Чигирин, тел. 050-351-57-75, 201-10-51, hr@tns-ua.com