This version of the page http://www.0382.ua/news/1615399 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-24. The original page over time could change.
Як Маріуполь від "руської весни" боронили: 150 фото і 300 сторінок чесних історій про бандитизм, російську агресію та перемогу українського прапора (ФОТО) - 0382.ua
Хмельницький
+17 °С Хмарно, невеликий дощ
Детальніше
Увійти Реєстрація

Як Маріуполь від "руської весни" боронили: 150 фото і 300 сторінок чесних історій про бандитизм, російську агресію та перемогу українського прапора (ФОТО)

Події 2014 року змінили всіх нас. Хтось зумів відразу правильно оцінити ситуацію, хтось помилявся і метався, намагаючись зрозуміти, де свої, де чужі. Хтось бреде в темряві і зараз. «Маріуполь. Останній форпост»- книга для всіх. Для тих, хто героїчно захищав і продовжує захищати своє місто і свою країну, для тих, хто заблукав,  і пробуджених, зневірених і тих, хто повернув віру в себе.

У 2014 році Маріуполь, як і всю Донецьку область, лихорадила «російська весна». Місто заполонили приїжджі гастролери. Хтось приїхав з депресивних міст підзаробити на мітингах, хтось прибув організовувати війну з боку східного сусіда. Це було страшне лихоліття - без поліції, без СБУ і прокуратури. Повна вакханалія беззаконня. І в цій страшній ситуації місто якимось дивом примудрялося жити.

У книзі «Маріуполь. Останній форпост»- історія Маріуполя, його помилок, його опору і боротьби. Вона стала нерозривною частиною новітньої історії України. На короткий час новини про Маріуполь вийшли на перші шпальти багатьох світових ЗМІ.

Маріупольські журналісти, матеріали яких лягли в основу книги, - стали безпосередніми свідками тих подій.

У книзі зібрано 150 репортерських фотографій, є унікальні інтерв'ю, документи, свідчення очевидців.

«Ми хотіли зберегти для історії пам'ять про події, які змінили життя всієї країни. Ми писали, знімали, фіксували, щоб правду про «російську весну» і російську агресію в Україні дізналося якомога більше людей. На жаль, на багато питань книга не дає чіткої відповіді, але вона дає розуміння багатьох процесів, що відбуваються в Донбасі і Маріуполі », - кажуть автори книги.

Замовити книгу можна на сайті - mariupol.com.ua з будь-якого міста України і з-за кордону.

Частина грошей від продажу книги буде передана двум дівчаткам, Наталі Лафазан та Меланці Абдурашитовій, які лишились ніг під час обстрілів Мариуполя і залишилися сиротами. 

Частина зібраних коштів вже передана дітям. 

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
120 переглядів у липні
Я рекомендую
F.A.Q.
Нікуди без кращого друга: як хмельничани можуть перевозити тварин різними видами транспорту
17:39, Вчора
У Хмельницькому сталася ДТП на перехресті вулиць Прибузька та Свободи
16:37, Вчора
У ДТП в Хмельницькому постраждав мотоцикліст (ФОТО)
16:04, Вчора
Українців будуть штрафувати за недопалки і плювки на вулиці
14:43, Вчора
Дільничні офіцери поліції Хмельницького відділу поліції - оновлена інформація
12:58, Вчора
На Хмельниччині наступного дня після відмови Садовому викинули львівське сміття
10:32, Вчора
Хмельниччина друга в Україні з виробництва сільськогосподарської продукції
09:11, Вчора
За три роки в Україну ввезли півмільйона авто з іноземною реєстрацією
18:29, 22 липня
На Хмельниччині батько зарізав свого неповнолітнього сина
17:05, 22 липня
Ще новини