This version of the page http://zakinppo.org.ua/konkursi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-23. The original page over time could change.
Конкурси

Конкурси

Переможці Всеукраїнського конкурсу „Шкільна бібліотека – 2017”

Нещодавно завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу „Шкільна бібліотека – 2017”. Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації визначено переможця і лауреатів конкурсу, нагородження яких відбулося у загальноосвітніх навчальних закладах під час проведення урочистої лінійки з нагоди останнього дзвоника.

Матеріали учасника ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу „Шкільна бібліотека – 2017” у номінації "Читання і діти: діапазон бібліотечних ідей і можливостей"

Впровадження активних форм популяризації літератури як засіб формування життєвої компетентності школярів (переглянути роботу)

Із практичного досвіду промоції книги та читання (переглянути презентацію до роботи)

Про підбиття підсумків ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу „Шкільна бібліотека-2017”

Переглянути документ

Всеукраїнський конкурс „Шкільна бібліотека – 2017”

У 2016-2017 навчальному році згідно з Положенням про Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека» буде проведено конкурс «Шкільна бібліотека-2017».

Героїчна Україна: від минулого до сьогодення

Вітаємо завідувача бібліотеки Виноградівської гімназії Ганну Юріївну Довжанин, яку визнано переможцем Всеукраїнського конкурсу «Героїчна Україна: від минулого до сьогодення» у номінації «Шкільний бібліотекар». Конкурс ініційовано Інститутом модернізації змісту освіти та редакцією низки педагогічних часописів.

До уваги шкільних бібліотекарів!

На виконання Указу Президента України «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» ряд часописів, серед яких «Шкільна бібліотека», ініціювали проведення у 2016 році Всеукраїнського конкурсу на кращий досвід патріотичного виховання школярів. До участі у ньому на добровільних засадах запрошуються також і шкільні бібліотекарі.
Мета конкурсу – вивчення, узагальнення та поширення досвіду патріотичного виховання учнів у загальноосвітніх навчальних закладах України.