This version of the page http://zakinppo.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-22. The original page over time could change.
Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти

Матеріали для слухачів курсів підвищення кваліфікації

Про організацію освітньої роботи в ЗНЗ та ДНЗ у 2017/2018 навчальному році
(завантажити листи)

Запрошуємо до громадського обговорення проекту
Державного стандарту початкової освіти

Упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти

.

18 липня 2017 року на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти стартував тренінг для вчителів початкових класів, заступників директорів та наставників пілотних шкіл, які беруть участь у дослідно-експериментальній роботі «Особливості організації освітнього процесу в експериментальних загальноосвітніх навчальних закладах». Організаційно-методичне забезпечення тренінгу проводилося за підтримки Всеукраїнського фонду «Крок за кроком».

Про внесення змін до Закону України "Про освіту" щодо особливостей доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг

.

Переглянути документ

Перелік навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах для навчання дітей з особливими освітніми потребами (за нозологіями)

.

Завантажити архiв

Закриття ІІ Міжнародної літньої школи

.

29 червня, останній день роботи Школи, виявився надзвичайно творчим та плідним. Микола Журба, д. ф. н., завідувач кафедри управління освітою Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, наголосив на формуванні життєвої необхідності дорослих громадян у постійному вдосконаленні освіти впродовж усього життя та провів майстер-клас „Фронезис освіти 2.0”, зацікавивши аудиторію нестандартними підходами.

Делегацiя з України у Дебреценi

.

А 28 червня II Міжнародна літня школа продовжила роботу за кордоном. Дебреценський університет радо зустрів делегацію у складі 47 науковців, педагогів та аспірантів з України. Мета конференції – висвітлення питань щодо можливостей мобільності в Угорщині, національні та європейські дослідження викладацького складу.

ІІ Міжнародна літня школа на Закарпатті стартувала!

.

26 червня на базі Закарпатського інститут післядипломної педагогічної освіти розпочала роботу ІІ Міжнародна літня школа „Розвиток академічної мобільності педагогічних, науково-педагогічних працівників та керівників навчальних закладів у європейському освітньому просторі”, мета якої – ознайомити учасників Літньої школи з можливостями розвитку професійної педагогічної і наукової кар’єри в умовах інтеграції української освіти в європейський освітній простір та підготовка до розроблення проектних ідей, написання проектних пропозицій і пошуку партнерів для участі у міжнародних проектах та програмах академічної мобільності для учасників освітнього процесу відповідно до бюджетної програми ЄС на фінансову перспективу 2014 – 2020 рр.
Учасники впродовж чотирьох днів братимуть участь у воркшопах, майстер-класах, слухатимуть лекції кращих фахівців наукових установ країни, фахівців Центральноєвропейської Академії Навчань та Сертифікації (CEASC) (м. Бидгощ, Республіка Польща), Дебреценського університету (Угорщина).

Про проведення iнформацiйно-освiтньої роботи щодо протидiї торгiвлi людьми

.

Переглянути документ

Оновлена програма з трудового навчання

.

27 червня на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар-практикум методистів рай(міськ) відділів(управлінь) освіти та керівників методичних об’єднань учителів трудового навчання, спрямований на роз’яснення особливостей організації начально-виховного процесу за оновленою програмою з трудового навчання для учнів 5-9 класів. 

Щодо участi в громадському обговореннi

.

Переглянути документ

Літня спека

.

Літо – чудова пора року, час відпусток, відпочинку, подорожей, рибалки, походів в гори, поїздок на дачу, якого з нетерпінням чекають абсолютно всі, від студентів до пенсіонерів. Але – є одне „але” – спека, яка зводить з розуму всіх і заважає насолодитися довгоочікуваним відпочинком. Основне правило, яким варто керуватися не лише під час спеки, а загалом по життю – уважно прислухатися до свого організму. Він собі не ворог, а тому завжди дасть знати, коли йому щось загрожує або ставить під сумніви його повноцінне функціонування.