This version of the page http://odz.gov.ua/feedback/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-21. The original page over time could change.
Віртуальна приймальня :: Регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"

Віртуальна приймальня

У зв’язку зі створенням філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Укрзалізниця» питання отримання оперативної відповіді з ПРОДАЖУ ТА РЕЗЕРВУВАННЯ ПРОЇЗНИХ ДОКУМЕНТІВ (КВИТКІВ) ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ та щодо роботи систем необхідно звертатися в службу підтримки за телефоном: +380(44) 591-1988 або на адресу електронної пошти: booking@uz.gov.ua

З інших питань пасажирських перевезень і сервісу рекомендуємо звертатися на Веб-сайт ПАТ «Укрзалізниця» за посиланням: https://www.uz.gov.ua/contacts_feedback/ask_a_question/.

Звернення до посадових осіб регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення, відповідно до ст.1 та ст.5 Закону України «Про звернення громадян», Ви маєте можливість викласти перейшовши за посиланням:


Віртуальна приймальня регіональної філії «Одеська залізниця»

Розміщена Вами інформація буде розглянута фахівцями і відповідь відправлена на вказану заявником електронну адресу у терміни, які передбачені чинним законодавством.

З порядком особистого прийому громадян керівництвом регіональної філії "Одеська залізниця" та доступу до публічної інформації, Ви маєте можливість ознайомитися у розділі «Інформація».


12.06.2017 Грінченко Віктор Григорович

Згідно довідки органів ДФС України, громадянинові Грінченко Григорію Вікторовичу (1633204115), ВІДОКРЕМЛЕНИМ СТРУКТУРНИМ ПІДРОЗДІЛОМ ОДЕСЬКОЇ ЗАЛІЗНИЦІ (25426332) в 2015 році в першому кварталі був нарахований дохід в сумі 718.56 грн.. РЕГІОНАЛЬНОЮ ФІЛІЄЮ 'ОДЕСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ' (40081200) в 2016 році в першому кварталі був нарахований дохід в сумі 745.34 грн.. Прошу надати відповідь, що це за види доходів, які на руки Грінченко Г. В. не отримував.

Відповідь: Згідно п. 7.18 коллективного договору між адміністрацією та дорожнім комітетом профспілки Одеської залізниці при наявності фінансових можливостей, філія організовує медичне страхування пенсіонерів-залізничників. Згідно Ваших особистих заяв Вам було надано матеріальну допомогу на медичне страхування: у 2015 році в ПАТ СК «Інтер-Поліс», в 2016 році в ТДВ СК «Нафтогазстрах». На підставі вищевикладеного Вам нараховано матеріальну допомогу: - за 2015 рік в сумі 715,56 грн., з якої утримано та перераховано в бюджет податок на доходи з фізичних осіб в сумі 107,78грн., військовий збір в сумі 10,78грн.; - за 2016 рік в сумі 745,34 грн., з якої утримано та перераховано в бюджет податок на доходи з фізичних осіб в сумі 134,16грн., військовий збір в сумі 11,18грн., а суми страхових внесків в розмірі 600,00 грн. перераховані на розрахункові рахунки відповідних страхових компаній.


10.05.2017 Просянюк Артем Олександрович

Прошу пояснити, якими правилами регулюється стихійний продаж товарів (пиріжки, морозиво тощо), музичні виступи і збір коштів у приміських електричках? Чому пасажири, після трудового чи учбового дня, повертаючись додому або рано вранці, повинні вислуховувати концерти музикантів місцевого розливу?! Коли поїздка у приміському транспорті буде виглядати більш пристойно, а не як поїздка десь у глибинці Індії з музикою, смердючими продуктами та тваринами?!

Відповідь: Інформуємо Вас, що в Україні стихійний продаж товарів заборонений ст. 160 Кодекса України про адміністративні правопорушення (далі КУАПП) та передбачено за торгівлю з рук у невстановлених місцях штраф від одного до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої. Перелік посадових осіб, що мають право проводити адміністративне провадження визначено КУАПП. Гра на музичних інструментах у громадських місцях недопустима лише у випадку, якщо такими діями порушується громадський порядок або здійснюється інше правопорушення. Визначати склад правопорушення можуть уповноважені на це особи. Провідники, під час виконання своїх посадових обов’язків мають право лише вимагати від осіб припинення дій, які можуть бути кваліфіковані як правопорушення. Для припинення таких дій викликаються працівники поліції для вжиття заходів до правопорушників.


12.04.2017 Новиков Павел

Добрый день. Скажите пожалуйста мне положено повышение на 25% до среднего заработка если я обучаюсь в Центре профессионального развития персоналу? Спасибо.

Відповідь: Повідомляємо, що усім працівникам ПАТ «Укрзалізниця», у тому числі і регіональної філії «Одеська залізниця», з 1 березня 2017 року було підвищено годинні тарифні ставки та посадові оклади на 25% відповідно до наказів ПАТ «Укрзалізниця» від 20.03.2017 №154 та в.о.начальника регіональної філії «Одеська залізниця» від 21.03.2017 №84-Н/од. На час навчання у Центрі професійного розвитку персоналу перерахунок середнього заробітку вищевказаними наказами згідно п.3.2 та 2.2, нажаль, не передбачено.


06.04.2017 Антошик Андрей Петрович

Добрый день! Скажите пожалуйста обязал ли проводник мыть вагоны снаружи? Или же руководство должно отравлять вагоны в данном случае на ст. Одесса - Главная, где имеется мойка? Спасибо!

Відповідь: У зв'язку з реструктурізацією залізниць України для виришення питань, пов'язаних з пасажирскими перевезеннями, Вам слід звернутися до ПАТ "Укрзалізниця" через Веб-сайт за посиланням: http://www.uz.gov.ua/contacts_feedback/ask_a_question/


29.03.2017 Лепещук Людмила Михайлівна

Добрий день, шановні. В січні я отримала відповідь на звернення до Урядової гарячої лінії щодо роботи кімнати відпочинку станції Херсон.( №Л-38/Л від 31.01.2017). Скажіть,будь-ласка, чи матиму я можливість в травні посилитися в кімнаті відпочинку на стнції Херсон на час звернення ( 9годин ранку). Дякую за розуміння.

Відповідь: Зважаючи на Ваші попередні звернення, проведено детальний аналіз роботи кімнат відпочинку вокзалу станції Херсон (далі вокзалу) за 2016 рік, із урахуванням місцевих умов, діючого розкладу руху поїздів та показників пасажиропотоку по станції. Визначено, що термін перебування у кімнатах відпочинку вокзалу протягом 12 год. та 24 год. є правомірним та загальноприйнятим на вокзалах України. Погодинна форма оплати за перебування використовується у платних залах очікування, Сервісних центрах, тощо. У травні поточного року Ви маєте можливість користуватися послугами кімнат відпочинку вокзалу у будь-який час доби згідно з діючою технологією роботи вокзалу. Сподіваємось на порозуміння.

Переглянути ще