This version of the page http://airport.volvocarsdealer.com/novi-avtomobili/xc60/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-21. The original page over time could change.
XC60 | Volvo Car – Київ Аеропорт XC60 — Volvo Car – Київ Аеропорт

Volvo Car – Київ Аеропорт

Бориспільське шосе (поворот на Аеропорт), 7 хвилин від Києва

+38 (044) 591 75 75

+38 (050) 591 75 75

Адреса та час роботи »

XC60
Відчуття дому будь-де
Чудовий автомобіль для вибагливих водіїв, які пересуваються як містом, так і поза межами міста.
ПОВНИЙ ПРИВІД
Максимальне відчуття контролю

XC60 готовий рушити в подорож будь-якими дорогами та за будь якої погоди. Такі функції, як повний привід, Hill Descent Control та функція допомоги при підйомі, забезпечують додатковий поштовх при рушанні з місця, коли це потрібно.

  • Водій
  • Технологія

Водій

Асистент дальнього світла

Вам більше не доведеться переходити з ближнього на дальне світло, адже асистент дальнього світла буде контролювати перехід автоматично, реагуючи на автомобілі, які рухаються у зустрічному напрямку.

Park Assist

Система допомоги при паркуванні Park Assist — це ваш персональний помічник для ідеального паркування. Він знаходить відповідне місце для паркування, а потім бере на себе керування та направляє автомобіль туди.

Адаптивний круїз-контроль

Навіть під час обгону вам не потрібно думати про транспортні засоби попереду, які рухаються повільніше, ніж ви. Система допоможе вам підтримувати потрібну швидкість, а ви зможете насолоджуватися спокійною та безпечною поїздкою.

Технологія

Sensus Connect

Вбудовані USB-роз’єми та інші додаткові входи, бездротове підключення до телефону через Bluetooth та широкосмугова технологія дозволяють вам цілковито налаштуватися на поїздку у вашому авто.

Система Sensus Navigation

Sensus Navigation стає частиною вашого цифрового світу. Ця система не відволікає вас від керування автомобілем, адже вона легка у користуванні. З її допомогою вам буде легше орієнтуватися у просторі.

Premium sound

Завдяки неймовірно реалістичному звучанню та більш глибоким басам ця звукова система забезпечує унікальне сприйняття звуку кожним пасажиром.

Система Volvo On Call

Контролюйте свій автомобіль натиском однієї кнопки. Аварійна служба та служба відстежування у поєднанні з додатком полегшать ваше життя.

«Водій може відволіктися, а система – ні.»
МАРТІН МАГНУССОН, ІНЖЕНЕР З БЕЗПЕКИ
МАЙБУТНЄ БЕЗПЕКИ
Завжди на сторожі

Ваш XC60 може відчути пішоходів та велосипедистів, які повертають у бік, й підготувати гальма до раптової зупинки. Якщо дійсно немає часу чекати, ваш автомобіль Volvo може загальмувати замість вас, щоб уникнути зіткнення. Отже, безпека вашого автомобіля поширюється й на людей навколо вас.

SENSUS
Під’єднайтеся до свого автомобіля

Наша передова технологічна система чудово відображає шведський інноваційний підхід: мінімалізм, інтуїтивна зрозумілість та дизайн, спрямований на максимальне задоволення.

  • Розваги
  • Навігація
  • Volvo on call
  • Управління

Розваги

Ідеальне та відчутне доповнення до будь-якої поїздки – акустична система преміум-класу від Harman Kardon. Безпосередньо в систему вбудовані наші улюблені програми для пошуку музики.

Навігація

Спрощені навігаційні можливості вдало інтегровані в приладову панель. Прокладіть маршрут за допомогою голосової команди або скористайтеся своїм смартфоном, щоб зробити це дистанційно.

Volvo on call

Ваш автомобіль наче знаходиться в смартфоні. Скористайтеся програмою, щоб отримати доступ до технічної допомоги на дорозі, заблокувати/розблокувати двері, запустити двигун і навіть обігріти/охолодити салон.

Управління

Цифровий дисплей обтічної форми, кнопки на кермі та голосові команди. Просто скажіть, щоб прокласти маршрут, перемкнути музику, зробити дзвінок або відправити текстове повідомлення.

ВЕРСІЇ
  • R-design
  • Volvo on call
  • Inscription

R-design

Покращення робочих характеристик
Краще поводження на поворотах, більш захоплююча керованість, підвищений крутний момент, потужність та хвилюючі враження. Удосконалені елементи спортивного дизайну всередині та ззовні.

Volvo on call

Дух моря
Унікальний розкішний екстер'єр та салон, до створення яких надихнули хоробрість та дух регати Volvo Ocean Race.

Inscription

Шведська майстерність преміум-класу

Фірмовий пакет, що включає оздоблення текстурованими панелями з волоського горіха в поєднанні з натуральною яловою шкірою, виводить майстерність виконання вашого розкішного седана на новий рівень.

У ПОШУКУ НОВИХ ВІДЧУТТІВ
Маневрений ХС60
ХС60 було ретельно спроектовано, щоб запропонувати вам максимальну маневреність на будь-якій дорозі, за будь-якої погоди.
Записатися на тест-драйв
НАШІ ІННОВАЦІЇ
Все, що ми робимо створено навколо людей, саме тому всі інновації створені для того, щоб спростити ваше життя та вдосконалити його. Ми надзвичайно пишаємося нашими досягненнями у напрямку розробок продуктивної потужності, зв’язку та безпеки. Ми називаємо наше мислення у даних сферах: Drive-E, Sensus та IntelliSafe.
  • Чому «Volvo Car – Київ Аеропорт»?

    Наші переваги

  • Швидкісний тест-драйв Volvo

    Випробуй Volvo на швидкісному Бориспільському шосе

  • Акційні пропозиції

    Акційні пропозиції на автомобілі Volvo та сервіс

  • Volvo Personal Service

    Більш швидке та просте обслуговування