This version of the page http://rozvytok.in.ua/3509-2016-11-04-3509 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-18. The original page over time could change.
Об’єднані громади ми бачимо міцним базовим рівнем держави, — Геннадій Зубко — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Об’єднані громади ми бачимо міцним базовим рівнем держави, — Геннадій Зубко

Об’єднані територіальні громади ми бачимо міцним базовим рівнем держави.  На якому розвивається малий і середній бізнес, працює інвестор, зростають доходи громадян. Сьогодні це реально й можливо  —  результати бюджетної децентралізації практичне свідчення цьому.  Власні бюджети ОТГ за 9 місяців 2016 року зросли у 3 рази. Про це сьогодні заявив Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на зустрічі з головами ОТГ та представниками місцевого самоврядування у парламентському Комітеті з питань бюджету.

Він повідомив, що власні ресурси місцевих бюджетів України продовжують зростати внаслідок бюджетної децентралізації.  Так, за 9 місяців 2016 року приріст надходжень проти минулого року становить 49%, або + 34,2 млрд грн.

Надходження власних ресурсів до бюджетів ОТГ за 9 місяців 2016 року зросли на 1,5 млрд грн у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. «Це реальні кошти для розвитку громад і нова якість життя.  За коштами у громади приходять відбудовані дитсадки і школи, ЦНАПи, дороги й інфраструктура. Ці якісні  зміни незворотні» – додав Геннадій Зубко.

З аналітичними звітом щодо фінансової децентралізації можна ТУТ.

04.11.2016

Джерело Мінрегіон

http://www.minregion.gov.ua/press/news/ob-yednani-gromadi-mi-bachimo-mitsnim-bazovim-rivnem-derzhavi-gennadiy-zubko/

Twitter