This version of the page http://rozvytok.in.ua/3246-2016-02-22-3246 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-18. The original page over time could change.
Щодо фінансування вторинної медичної допомоги — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Щодо фінансування вторинної медичної допомоги

У зв’язку з проведенням в Україні реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади на принципах бюджетної децентралізації й субсидіарності, створенням об’єднаних територіальних громад виникає необхідність у внесенні змін до низки нормативно-правових актів.

  З метою належного фінансування вторинної медичної допомоги в умовах прямих міжбюджетних відносин державного бюджету з об’єднаними територіальними громадами, а також у зв’язку із чисельними зверненнями, які надходять до Українська асоціація районних та обласних рад від органів місцевого самоврядування, просимо розглянути можливість внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 19 серпня  2015 року № 618 «Про затвердження формули розподілу обсягу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» у частині розмежування, у формульному розрахунку, видатків між первинним рівнем медичної допомоги (для бюджетів об’єднаних територіальних громад) та вторинним рівнем (для районних та міських бюджетів).

  Відповідний лист надіслано до Міністерства охорони здоров’я України.

Twitter