This version of the page http://rozvytok.in.ua/3399-2016-07-18-3399 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-13. The original page over time could change.
Підсумки засідання Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Підсумки засідання Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування

13 липня відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Розглянуто наступні питання, які стосуються місцевого самоврядування:

  • Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про добровільне об'єднання територіальних громад” щодо забезпечення державної підтримки добровільного об'єднання територіальних громад (№3390, друге читання). 

За результатами розгляду  Комітет рекомендував схвалити прийняття у другому читанні в цілому.

  • Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов зміни меж районів у процесі добровільного об'єднання територіальних громад (№4676).

За результатами розгляду  Комітет рекомендував  схвалити прийняття у першому читанні за основу.

  • Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо статусу старости села, селища) (№4742). Законопроект усуває прогалини у правовому статусі старост та усуває виявленні недоліки.

За результатами розгляду Комітет рекомендував схвалити прийняття у першому читанні за основу.

  • Про проект Закону про внесення зміни до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” щодо погодження надання надр у користування (№4557).

За резултатами розгляду  Комітету рекомендував відправити на доопрацювання.

  • Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про адміністративні послуги” щодо фінансування діяльності центрів надання адміністративних послуг ( №4058). Законопроект спрямований спрямування всіх надходжень від надання адміністративних послуг на розвиток ЦНАПів.

За результатами розгляду  Комітет рекомендував  схвалити прийняття у першому читанні за основу.

Twitter