This version of the page http://rozvytok.in.ua/3216-2015-12-30-3216 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-13. The original page over time could change.
Володимир Гройсман назвав децентралізацію одним з головних пріоритетів Верховної Ради на 2016 рік — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Володимир Гройсман назвав децентралізацію одним з головних пріоритетів Верховної Ради на 2016 рік

 

У наступному році Верховна Рада України має зосередити роботу над п'ятьма основними напрямками:

  1. відродження національної економіки,
  2. боротьба з корупцією,
  3. децентралізація,
  4. освіта та охорона здоров'я,
  5. підвищення ефективності державного управління.

Про це заявив голова Парламенту Володимир Гройсман на підсумковій прес-конференції.

Серед іншого Голова Верховної Ради зазначив, що реформа з децентралізації вже довела свою ефективність у 2015 році. Він нагадав, що Парламент передав значні повноваження на місця, створив механізм добровільного об'єднання територіальних громад та відстояв фінансову децентралізацію у Державному бюджеті на наступний рік.

За словами спікера Парламенту, у даному напрямку критично важливими є внесення змін до Конституції в частині децентралізації. Володимир Гройсман зазначив, політичні консультації з даного питання продовжуються, відповідні зміни мають бути розглянуті до кінця цієї сесії.

«Я вважаю, що це персональна відповідальність перед сьогоденням і майбутніми поколіннями України. Я вірю, що політики знайдуть у собі сили виконати очікування українців», - підкреслив Голова Верховної Ради. 

 
 
Twitter