This version of the page http://rozvytok.in.ua/3151-2015-11-22-3151 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-13. The original page over time could change.
Парламент має потенціал для остаточного ухвалення змін до Конституції, - Володимир Гройсман — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Парламент має потенціал для остаточного ухвалення змін до Конституції, - Володимир Гройсман

«Потенціал у 300 голосів є, просто дехто дезорієнтований», – сказав Володимир Гройсман, відповідаючи на запитання під час зустрічі з представниками об’єднаних територіальних громад, органів місцевого самоврядування, виконавчої влади Хмельницької області та громадськими організаціями у п’ятницю.

Володимир Гройсман також підкреслив,що проєвропейська більшість Верховної Ради «не провалила жодного відповідального рішення» в економічній сфері, у сфері європейської інтеграції та лібералізації безвізового режиму, співпраці з міжнародними фінансовими інституціями. «Є потенціал, щоб ефективно працювати», – зазначив він.

Разом з тим, Володимир Гройсман зауважив, що «хтось розхитує ситуацію, намагаючись перейти до сценарію дострокових парламентських виборів». Керівник Парламенту заявив, що дострокові парламентські вибори нині абсолютно не на часі, оскільки вони можуть стати додатковим фактором дестабілізації ситуації в Україні.

Twitter