This version of the page http://rozvytok.in.ua/3138-2015-11-14-3138 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-13. The original page over time could change.
В.Гройсман: Парламент виконав свої зобов’язання стосовно виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

В.Гройсман: Парламент виконав свої зобов’язання стосовно виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман наголошує, що Парламент виконав свою частину роботи стосовно виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму.

Відповідаючи на запитання телеканалу «Рада» у п’ятницю, чи зробила Верховна Рада все залежне від неї для отримання українцями безвізового режиму, В.Гройсман зазначив : «Наразі можу сказати: «так», додавши, що ряд ухвалених законів відправлено на експертизу до європейських інституцій. «Ми чекаємо зворотного зв’язку від наших європейських партнерів, - сказав він. - Можливо, будуть якісь рекомендації щодо їх удосконалення, але в цілому Парламент прийняв всі необхідні рішення».

За словами керівника Парламенту, нині «справа за нашими європейськими партнерами». «Наші наполягання, міжнародні зустрічі, зусилля, які докладає весь дипломатичний корпус, Президент, Прем’єр-міністр, Уряд, Верховна Рада, - ми говоримо про те, що очікуємо рішення наших європейських партнерів щодо запровадження безвізового режиму у зв’язку з виконанням Плану дій. Тому будемо розраховувати, що найближчим часом ми отримаємо позитивний сигнал щодо термінів впровадження безвізового режиму», - зазначив В.Гройсман.

Голова Верховної Ради також нагадав, що упродовж нинішнього тижня, який «був дуже важким, але й результативним», Парламент ухвалив не тільки ряд «безвізових» законопроектів, а й ряд рішень, спрямованих на розвиток економіки, посилення боротьби з корупцією.

«Думаю, що всі ці рішення, у тому числі, у царині боротьби з корупцією, наближають нас до отримання безвізового режиму, що є абсолютно позитивним», - підсумував він.

***

13 ЛИСТОПАДА 2015

За матеріалами Офіційного Веб-порталу Верховної Ради України

Twitter