This version of the page http://rozvytok.in.ua/3118-2015-11-09-3118 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-13. The original page over time could change.
В.Гройсман: Мораторій на продаж землі має бути продовжено, допоки не будуть законодавчо закріплені зрозумілі і прозорі правила поводження з землею — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

В.Гройсман: Мораторій на продаж землі має бути продовжено, допоки не будуть законодавчо закріплені зрозумілі і прозорі правила поводження з землею

Мораторій на продаж землі має бути продовжено, допоки не будуть законодавчо закріплені зрозумілі і прозорі правила поводження з землею.

«Не можна продавати землю до тих пір, поки не буде зрозумілих, якісних європейських правил поводження з землею і не буде дотримано право власників на вільне і безпечне розпорядження нею», - заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в інтерв’ю парламентському телеканалу «Рада» у п’ятницю.

«Якщо цього немає, то який має бути продаж землі?», - запитав В.Гройсман. За його словами, «величезний ризик полягає у тому, що наявність вільного ринку земель може зробити українців, які володіють землею, бідними». «Дуже важливо не повторити помилок так званої «ваучерної» приватизації, коли окремі люди стали мільярдерами, а люди залишилися без своїх інтересів, - наголосив В.Гройсман. - Тоді можна переходити до розгляду питання продажу землі. Зараз - тільки мораторій».

***

Адреса FTP, за якою ви зможете отримати відео інтерв’ю Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана парламентському телеканалу «Рада»:

ftp://217.20.163.135

log: visitor

pass: visitor

06_11_15_Hroisman_intervu

06 ЛИСТОПАДА 2015

За матеріалами Офіційного Веб-порталу Верховної Ради України

Twitter