This version of the page http://1991.vc/team-item/goncharenko/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-13. The original page over time could change.
Олег Гончаренко | 1991

Олег Гончаренко

Kevuru LLC , CEO & Co-founder

Олег Гончаренко отримав ступінь магістра з бізнес-адміністрування (MБA) в одній з найкращих у світі бізнес-шкіл – INSEAD (Франція/Сінгапур) у 2010 році, а також – диплом спеціаліста за спеціальністю Програмне забезпечення обчислювальної техніки та систем у Черкаському Державному Технічному Університеті (колишній ЧІТІ) у 1997 році.

Наразі Олег займається бізнесом у галузі ІТ-технологій. Його компанія розробляє програмні продукти для мобільних пристроїв. Раніше, у 2010-2012 роках, пан Гончаренко працював в стратегічному консалтингу в одній з провідних міжнародних консалтингових компаній. Олег приймав участь у розробці стратегії розвитку Укрзалізниці та одного з провідних світовиіх генераторів електроенергії.

До навчання в INSEAD Олег працював 10 років в українському підрозділі великої міжнародної компанії, де пройшов шлях від менеджера-стажиста до директора, а пізніше – керівника відділу маркетингу. Протягом цих років він 6 років займався операційним управлінням та 4 роки – маркетингом, три з яких – на посаді директора з маркетингу.