This version of the page http://rozvytok.in.ua/3513-2016-11-21-3513 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-12. The original page over time could change.
2017 рік, можливо, стане останнім для добровільного об'єднання громад в Україні — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

2017 рік, можливо, стане останнім для добровільного об'єднання громад в Україні

 

2017 рік, можливо, стане останнім для добровільного об'єднання територіальних громад в Україні. Про це сказав перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслав Негода в ході наради з координаторами регіональних Центрів розвитку місцевого самоврядування, на якій обговорили актуальні питання розвитку об'єднаних громад в Україні. 

"Цілком можливо, що 2017 рік стане останнім для добровільного об'єднання громад. Наголошую, можливо", - сказав В'ячеслав Негода. 

Він зазначив, що з прийняттям Верховною Радою України законів, які врегулюють питання приєднання територіальних громад та питання зміни меж районів в процесі добровільного об'єднання громад, робота з об'єднання набере ще більших масштабів. 

Даніель Попеску, спеціальний радник Уряду з питань децентралізації, наголосив, що "процес об'єднання потрібно завершити якщо не за два роки, то ще раніше".

Джерело: Прес-центр ініціативи «Децентралізація влади»

     

 

Twitter