This version of the page http://www.newproducts.ua/Press/News/5374 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-12. The original page over time could change.
Дітям – про ленд-арт: у Жашкові відбувся майстер-клас для школярів за підтримки нашої компанії
UA
RU
EN

Дітям – про ленд-арт: у Жашкові відбувся майстер-клас для школярів за підтримки нашої компанії

23.05.2017

«Мамо, це не халабуда, а ленд-арт!» – 19 травня 2017 року школярі Жашкова взяли участь у незвичайній творчій майстерні. Художник Єгор Анцигін знайомив 23 дітей віком 9-11 років з ленд-артом – напрямком сучасного мистецтва, інструментами в котрому є природні матеріали.

Все, від опалого гілля до особливостей рельєфу, можна використати для створення інсталяції. Хоча в даному випадку дитяча безпосередність – ось головний інструмент.

«Діти бачать інакше, простіше, цікавіше за багатьох дорослих. Їм тільки покажи, в чому можна себе проявити, – каже Єгор Анцигін. – У нас тут понад два десятки учасників, і у кожного свій погляд на завдання майстерні. Таке враження, що ми вчимося у дітей, а не вони у нас».

Ленд-арт майстерня відбулась у рамках креативної програми «Творчі майстерні у Жашкові», що знайомить дітей з сучасним українським мистецтвом, доповнюючи шкільну програму, та дає школярам нагоду провести час з користю.

«Творчі майстерні Жашкова» безплатні для учасників і глядачів. Це вже друга творча майстерня, а всього протягом року пройде 8 різнопланових майстер-класів. «Майстерні...» ініційовані Благодійним Фондом «Нова Громада» та Платформою для сучасного мистецтва _PCA спеціально для школярів м. Жашків.

Ми, звісно ж, не лишили учасників без смачного і передали достатню кількість поживних батончиків EatMe, грильяжних пластинок CROPS та питної води «Природне Джерело». Що вдалось створити за шестигодинний воркшоп – дивіться на фото!