This version of the page http://www.newproducts.ua/Press/News/5279 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-12. The original page over time could change.
ГК «Нові Продукти» підтримає виставку українського скульптора Івана Світличного
UA
RU
EN

ГК «Нові Продукти» підтримає виставку українського скульптора Івана Світличного

21.09.2016

21 вересня в Києві в рамках програми художньої студії #PortArtStudio, за ініціативи Платформи для сучасного мистецтва _PCA та Групи компаній «Нові Продукти», відкриється виставка молодого українського скульптора Івана Світличного «Без назви».  

Майстер представить відвідувачам виставки п’ять скульптур, роботу над якими було розпочато ще в 2010 році. У своєму мистецтві Світличний досліджує взаємодію реального об’єкту та образів, що виникають у свідомості людини в процесі його сприйняття. Автор пропонує глядачу самостійно інтерпретувати скульптури – без додаткових коментарів художника, концентруючись лише на власному досвіді та враженнях.

«Українські художники, що працюють у рамках експериментального мистецтва, нерідко шукають підтримки своїх ідей та простору для творчості. Наша компанія дійшла висновку, що потрібно сприяти реалізації проекту #PortArtStudio, який може стати поштовхом для обладнання постійної резиденції. Ми усвідомлюємо, що саме прагнення молоді до всебічного культурного розвитку, до отримання нових знань та вмінь – запорука успішного майбутнього нашої країни в цілому та конкретних бізнесів зокрема», - говорить співвласник Групи компаній «Нові Продукти» Віктор Гордєєв.

В рамках виставки «Без назви» Іван Світличний – засновник та куратор художньої самоорганізації «01011101»; куратор творчого експозиційного центру «ТЕЦ» в Харкові; майстер, чиї роботи брали участь у багатьох українських та міжнародних творчих проектах, - продемонструє скульптури з каменю, деревини, міді та вугілля.

«Без назви» Івана Світличного – це вже п’ятий із восьми виставкових проектів, запланованих протягом 2016 року в межах #PortArtStudio та за підтримки ГК «Нові Продукти».

Експозиція буде працювати з 21 вересня по 17 жовтня (крім вихідних), з 12:00 до 19:00 в творчому просторі Port creative hub за адресою: Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 10-а.