This version of the page http://rozvytok.in.ua/3574-2016-12-30-3574 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-11. The original page over time could change.
Лев Парцхаладзе: «Майбутнє будівельної галузі – за новітніми науковими розробками» — Ресурсний Центр зі сталого місцевого розвитку
Авторизація
  • Забули пароль?
  • Забули логін?
Зареєструватися

Новини

Лев Парцхаладзе: «Майбутнє будівельної галузі – за новітніми науковими розробками»

«Одне із пріоритетних завдань Мінрегіону – створити необхідні умови для освоєння та виробництва сучасної конкурентоспроможної будівельної продукції, з використанням новітніх технологій», — наголосив  заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе під час наради з представниками науково-дослідних установ і організацій, а також Конфедерації будівельників України, що відбулась 29 грудня.

Учасники зустрічі обговорили пропозиції щодо актуальних питань науково-технічного розвитку. В тому числі, йшлося про державне фінансування наукових досліджень, впровадження нових високоефективних технологій, підвищення конкурентоспроможності продукції та напрацювання проектних рішень.

Науково-дослідні установи та організації мають великий доробок щодо новітніх способів підвищення експлуатаційно-технічних властивостей будівельних матеріалів, а також одержання захисних і антикорозійних покриттів. На наступну нараду, яка планується вже у січні, науковці підготують пропозиції для реалізації своїх новітніх розробок. Завдання Мінрегіону – забезпечити належне фінансування пріоритетних проектів та сприяти запровадженню їх на ринок.

 «Сьогодні на ринку будівельної продукції з’являється все більше технологічних «новинок». І, звичайно, зростає конкуренція. Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб вивести вітчизняні технології на новий, конкурентоспроможний рівень. Адже в України величезний науковий потенціал. Потрібно лише підтримати його фінансово та законодавчо. Однозначно, майбутнє будівельної галузі – за новітніми науковими розробками», — підсумував Лев Парцхаладзе.

30.12.2016

Джерело Веб-сайт Мінрегіона

Twitter